Užijte si regenerační pobyt v severním Maďarsku v luxusním 4* zámku s polopenzí. Vyzkoušejte vodní gymnastiku, cvičení na kardio strojích či potápění v bazénu. Po sportu vám přijde vhod odpočinek ve finské nebo bio sauně a následný relax ve vířivce.

O ubytování

Hotel Fönix Medical Wellness Resort **** se nachází v městečku Nógrádgárdony nedaleko hranic se Slovenskem. Tvoří jej nádherná historická budova dvoupodlažního klasicistního zámku z roku 1894 uprostřed anglického parku, a tak si zde budete připadat jako v pohádce. Budova zámku byla v roce 2007 s citem zrekonstruována a energeticky zmodernizovaná, díky solárním panelům, kotlům na biomasu, zavlažované zelené střeše a dalším opatřením jde o velmi úspěšný ekologický projekt. Jakékoliv úpravy byly provedeny nejen s respektem k historickému dědictví místa, ale i k okolní přírodě. Hotel totiž obklopuje kouzelná přírodní rezervace Palóc Grand Canyon v údolí řeky Ipoly, jejíž krásy můžete objevovat po turistických trasách.

Na své si přijdou i nadšenci do kultury a historie. V nedalekém Szécsény (13 km) najdete příjemnou pěší zónu, barokní zámek i oblíbenou šikmou požární věž. Městečko Hollőkő (29,5 km) zapsané na seznamu UNESCO, vás zase okouzlí historickou architekturou a tradičním způsobem života. Vyrazit můžete také na hrad Hollókői (20 km), na zříceninu Sanda (34 km) nebo do města Balassagyarmat (11,2 km) plného muzeí a galerií, včetně Muzea motocyklů Pannonia, Galerie Jánossy a Galerie Arteria. Najdete zde také Botanickou zahrada a přírodní park Nyírjesi a naučnou stezku vedoucí olšovými rašeliništi.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 37 pokojů s krásným výhledem na prastaré stromy v zámeckém parku. Každý pokoj má vlastní koupelnu a vždy je k dispozici také WiFi připojení.

Pokoje Standard se nacházejí v přízemí a v prvním patře a mají plochu cca 17 m². K vybavení pokoje patří dvoulůžková postel, psací stůl a televize, v koupelně najdete také fén na vlasy, župany a toaletní potřeby.

Pokoje Superior jsou větší, nabízejí plochu 19-25 m² a některé mají dokonce v koupelně jak sprchový kout, tak vanu. Postele v pokoji mohou být oddělené nebo spojené do dvoulůžka, na rozdíl od pokojů Standard umožňují také přistýlku na rozkládací pohovce. Samozřejmě nechybí televize, psací stůl, fén ani župany a toaletní potřeby.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete na pestré bufetové snídaně a výtečné večeře, potěší také odpolední posezení s čajem a sušenkami. Šéfkuchař místní restaurace připravuje moderní jídla s ohledem na sezónnost, čerstvost a lokální původ surovin. Restaurace má krásný výhled do zahrady a během léta je v provozu terasa.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness si užijete skvělý relax. K dispozici jsou venkovní, vnitřní i zážitkový bazén, vířivka a sauny (finská a bio). K následnému odpočinku vybízí sluneční terasa. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, vyberte si také některou z mnoha druhů masáží.

Něco navíc

Pro sportovce je připravena dobře vybavené fitness centrum i zázemí pro stolní tenis. Můžete dále vyzkoušet aktivity jako aquariding či aquagymnastiku.

Fönix Medical Wellness Resort ****

Fönix Medical Wellness Resort ****

Kórház utca 1 , Nógrádgárdony
Maďarsko

Provozuje společnost:
Fönix Resort Kft IČ: 12-09-006552


+36 35 371 527

recepcio@fonixresort.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
11 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
19 m