Tak takovouhle dovolenou jste ještě nezažili! Dopřejte si originální ubytování v kajutě lodního hotelu, který kotví na Dunaji hned u Markétina ostrova. Vyberte si kajutu Standard či Superior a užívejte si výhled na řeku i skvělou polopenzi.

O ubytování

Fortuna Boat Hotel *** je umístěn na lodi kotvící v samém srdci Budapešti vedle mostu Margit Híd. Užijte si jedinečnou atmosféru řeky Dunaje v blízkosti toho nejlepšího, co maďarská metropole nabízí. Příjemnou procházku dojdete ke slavné budově parlamentu (1,5 km), Budínskému hradu i Rybí baště (3,5 km). Čtvrť kolem Budínského hradu a malebné břehy Dunaje plné restaurací, kaváren a muzeí jsou dokonce na Seznamu památek UNESCO. Okouzlujícím místem je i Markétin ostrov (1 km) ležící přímo naproti hotelu. Najdete na něm například duhovou fontánu, lázně, malou zoologickou zahradu, secesní vodárenskou věž nebo památník.

Tu pravou budapešťskou zoologickou a botanickou zahradu potom najdete 3 km od hotelu. Poprvé otevřela v roce 1866, a jde tak o jednu z nejstarších zoologických zahrad na světě. Zajímavostí je, že stejné termální prameny, které napájejí bazény v nejznámějších budapešťských lázních, dodávají vodu i do výběhu hrochů, ta je prý totiž podobná vodě v jejich přirozeném prostředí v Africe. A když už mluvíme o termální vodě, nezapomeňte navštívit vyhlášené budapešťské termální lázně: Széchenyiho (3,5 km) nebo Gellértovy (5 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlné dvoulůžkové kajutě Standard (15 m²) s jedinečným výhledem na řeku Dunaj. K vybavení kajuty patří klimatizace, LCD televize, WiFi připojení a vlastní koupelna se sprchou a fénem. Na pokoj lze umístit jednu přistýlku.

Za příplatek můžete zvolit luxusnější kajutu Superior, která je prostornější (25 m²), má navíc stolek s posezením a opravdu velká okna, ze kterých budete mít krásný výhled na město nebo na řeku, jí dodávají vzdušnost a nádech přepychu.

Na čem si pochutnáte?

V lodní restauraci Lord Nelson si ráno vychutnáte speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. V létě je v provozu příjemná terasa s grilem a bohatou nabídkou nápojů.

Fortuna Boat Hotel ***

Fortuna Boat Hotel ***

Szent István park, alsórakpart , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Fortuna Kft. IČ: 12256772-2-41


+36 70 3894 305

info@fortunahajo.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Veřejné parkoviště, ve všední dny zpoplatněno.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od lázní
3,2 km
Zastávka
1 km
Aquapark
0,1 km