Užijte si pobyt v luxusním Saliris Resort - Spa & Konferencia Hotelu **** chodbou přímo propojeném s termálními lázněmi s 1 900 m² vodní plochy, 17 vnitřními i venkovními bazény a solným kopcem. Navíc vás čeká polopenze.

O ubytování

Saliris Resort - Spa & Konferencia Hotel **** se nachází v maďarském Egerszalóku. Tato lokalita je unikátní díky terasovitým jezírkům, která vytvořila na stráních termální voda. Kromě výletů do okolní krásné přírody se můžete vydat do lázeňského města Eger (9 km), kde najdete spoustu historických památek včetně starověkého hradu, hvězdárny či arcibiskupského paláce. Okolí hotelu je vyhlášenou vinařskou oblastí a rozhodně stojí za to navštívit některý z vinných sklípků.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s terasou. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, telefonem, WiFi připojením, minibarem, trezorem, kávovarem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Během dne se můžete občerstvit jídly z menu hotelové restaurace. V nabídce jsou tradiční pokrmy maďarské i mezinárodní kuchyně v moderním hávu a také široký výběr vín. Oblíbený míchaný nápoj, vynikající kávu a lehké občerstvení na vás čeká v baru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru na vlastní kůži vyzkoušíte blahodárné účinky místní termální vody s teplotou 65 - 68 °C. Tento termální pramen je vhodný například pro lidi s onemocněními pohybového aparátu, kardiovaskulárními chorobami a lupénkou. Součástí wellness o rozloze 1 900 m² je celkem 17 vnitřních i venkovních bazénů, vířivky, léčebné koupele i dětský bazének s atrakcemi. Pro milovníky saunování je připraven saunový svět s finskou, bio a parní saunou. Sportovci si mohou dát do těla ve fitness centru.

Cestujete s dětmi?

Pro děti jsou připraveny vnitřní i venkovní bazénky se zábavnými prvky. V hotelu se nachází herna a na venkovním prostranství najdete oblíbené hřiště. Děti i dospělí si užijí zábavu v hrací místnosti vybavené kulečníkovým stolem, stolním fotbálkem, šipkami a kartami.

Něco navíc

Název Saliris znamená „slaná duha“. Odkazuje na jedné straně na solný kopec s minerálními terasovitými útvary, který se stal symbolem města Egerszalók. A na druhé straně k rozmanité nabídce služeb, které středisko nabízí. Okolí Egerszalóku je jedním z nejznámějších míst v Maďarsku, kde léčebným účinkům termálních pramenů napomáhají pozitivní síla a vibrace.

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel ****

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel ****

Forrás u. 6. , Egerszalók
Maďarsko

+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
15 m
Zastávka
0,2 km