Přijeďte k "maďarskému moři" za prvotřídním odpočinkem. Čeká vás moderní hotel, polopenze formou bufetu a neomezený vstup do wellness s bazény, saunami a vířivkou. Těšte se také na nápoje v aqua baru zdarma. K Balatonu to jsou pouhé 4 minuty chůze.

O ubytování

Aura Hotel **** se nachází v městečku Balatonfüred pouhých pár metrů od břehů jezera Balaton. Nádherná promenáda podél balatonských břehů láká k romantickým procházkám. Krásy jezera a Balatonské vrchoviny můžete prozkoumávat po mnoha turistických trasách. Oblíbeným cílem výletů jsou například jeskyně Lóczy (4 km) a Jókaiho rozhledna (4,5 km). Spoustu zajímavých míst nabízí poloostrov Tihany, kam se dostanete lodí z přístavu, který je vzdálen pouze 1 km od hotelu. V blízkém Veszprému (15 km) najdete krásný hrad, malebné historické centrum s barokními památkami i nejstarší zoologickou zahradu v Maďarsku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s terasou. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, televizí, WiFi připojením, trezorem a vlastní koupelnou s fénem a organickou kosmetikou. Dokonalý spánek vám zajistí možnost výběru polštáře. Zvolit můžete péřový, bavlněný s levandulí nebo s aloe vera.

Na čem si pochutnáte?

V hotelovém L'aura Boutique Restaurantu připravují vynikající pokrmy tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně s ohledem na sezónnost a lokální původ surovin. Ráno si vychutnáte snídaně formou bohatého bufetu včetně domácích ovocných šťáv a výběrové kávy. Můžete se také těšit na pestré bufetové večeře. V létě je v provozu terasa s grilem, kde se pořádají večery s živou hudbou. K jídlu si vyberte některé ze široké nabídky především lokálních vín. Oblíbený nápoj, vynikající kávu a lehké občerstvení vám rádi připraví v Bubble Baru.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni si odpočinete v hotelovém wellness, kde najdete vířivku a saunový svět s finskou, infra i parní saunou. V letním období je v provozu venkovní bazén. Dopřejte si také některou z masáží a kosmetických procedur.

Aura Hotel ****

Aura Hotel ****

Munkácsy Mihály utca 5 , Balatonfüred
Maďarsko

Provozuje společnost:
Aura - Hotel Kft. IČ: 25574700-2-19


+ 36 87 535 860

booking@aura-hotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
4 km