V Hunguest Hotel Répce GOLD **** v lázeňském městě Bük prožijete luxusní dovolenou. Do termálních lázní se dostanete z hotelu přímou chodbou, užijete si i hotelové wellness s bazénem, vířivkou i saunami. Těšte se také na vynikající polopenzi.

O ubytování

Hunguest Hotel Répce GOLD **** se nachází ve městě Bük na úpatí rakouských Alp. Uzavřeným a vytápěným průchodem se z hotelu dostanete přímo do vyhlášeného lázeňského areálu Bük. Na výlet se můžete vydat i do dalších známých lázeňských měst Sárvár či Szombathely (25 km). Nedaleko hotelu začíná interaktivní stezka, která vás seznámí s faunou a flórou oblasti Répce. Najdete zde i jedno z nejlepších golfových hřišť v Maďarsku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném klimatizací, satelitní televizí, WiFi připojením, minibarem, trezorem a vlastní koupelnou s fénem. Většina pokojů má i balkon.

Na čem si pochutnáte?

V klimatizované restauraci s terasou se podávají speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. Z bohaté tabule snídaní a večeří formou bufetu si jistě vybere každý. V průběhu dne budete mít možnost objednat si vynikající pokrm z jídelního lístku. Samozřejmostí je široký výběr domácích i zahraničních vín. V lobby baru si můžete dopřát lehké občerstvení, zákusek či oblíbený nápoj.

Kde budete relaxovat?

Velkou předností hotelu je chodba, která jej přímo propojuje s termálními lázněmi Bük. Můžete se proto už na pokoji obléct do županu a vyrazit si užívat léčivou vodu a osvěžující procedury. Areál lázní nabízí celkem 33 bazénů o ploše přes 5 200 m² včetně vířivek, dvou dětských bazénů a brouzdaliště. Najdete zde také saunový svět s mnoha druhy saun, parní lázní, Kneippovým chodníkem a odpočívárnou. Léčivá termální voda o teplotě 32 - 38 °C má blahodárné účinky při léčbě onemocnění pohybového aparátu, gynekologických potížích, bolestech svalů a dalších zdravotních komplikacích. Dopřejte si dále některou z mnoha masáží a kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

V hotelu jsou vítáni i nejmladší hosté, pro které je připraven dětský koutek plný her a zábavné animační programy. Samozřejmostí je poskytnutí vybavení pro děti přímo na pokoj.

Něco navíc

V Hunguest Hotelu Répce GOLD **** se rozhodně nudit nebudete. Zajít si můžete do kadeřnictví, na masáž nebo manikúru. Pro vaši zábavu je k dispozici kulečník, stolní tenis nebo místnost s X-boxem.

Hunguest Hotel Répce GOLD ****

Hunguest Hotel Répce GOLD ****

Európa út 3. , Bük
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 13-10-041729


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,8 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,4 km