Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz **** leží na ideálním místě v centru lázeňského městečka a pouze 100 m od oblíbeného termálního jezera. Během pobytu si užijete zejména neomezený vstup do wellness, ale čekají vás i vynikající snídaně i večeře.

O ubytování

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz **** se nachází v srdci města Hévíz pouhých pár kroků od vyhlášených lázní na termálním jezeře. Nabízí skutečně výjimečné spojení vynikající gastronomie a dokonalého odpočinku. Malebné centrum města s promenádou a vyhlášenými farmářskými trhy doslova vybízí k romantickým procházkám. V nedalekém Keszthely (5 km) najdete překrásný zámek Helikon i zajímavá muzea (např. jezera Balaton, marcipánu, vozů Cadillac). Úchvatnou krajinu blízkého jezera Balaton (6 km) můžete prozkoumávat při výletech pěšky, na kole i při projížďce lodí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji. Všechny pokoje disponují klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, telefonem, minibarem, trezorem a vlastní koupelnou s fénem. Aby váš spánek během pobytu byl skutečně dokonalý, můžete si vybrat z několika druhů polštářů.

Pokoj Standard měří 20-22 m² a ubytuje maximálně 2 osoby na manželské posteli nebo oddělených lůžkách. Tento typ pokoje nemá balkon a najdete jej ve spodních patrech hotelu, může mít výhled na ulici nebo do zahrady.

Pokoj Deluxe měří 22-28 m² a potěší francouzským balkonem, který směřuje na ulici. Také tyto pokoje jsou umístěné v prvním a druhém patře. Některé pokoje jsou vybavené manželským lůžkem, ale u většiny můžete zvolit, zda chcete spojené dvoulůžko nebo oddělená jednolůžka. Pokoj neumožňuje přistýlku.

Pokoj Executive najdete ve třetím patře hotelu, měří 21-27 m². Dominantním prvkem je velká terasa s výhledem na ulici nebo do zahrady a posezením. Navíc umožňuje také přistýlku, je tak vhodný až pro 3 osoby. I zde můžete volit mezi dvoulůžkem a dvěma postelemi.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Brix Bistro se připravují maďarské i mezinárodní speciality v moderním provedení. Velký důraz je kladen na sezónnost, čerstvost a lokální původ surovin. Podávají se zde snídaně a večeře formou bufetu. Přes den je možné objednávat jídla à la carte. Nápojový lístek obsahuje opravdu pestrou nabídku nápojů z celého světa včetně nejrůznějších koktejlů a výběrové kávy.

Kde budete relaxovat?

Těšte se na dokonalý relax v hotelovém wellness. Najdete zde krytý zážitkový bazén s výhledem na lázeňskou promenádu, vířivku, saunový svět i solnou jeskyni. Dopřát si můžete širokou škálu masáží a kosmetických procedur. Součástí wellness je i bar, a tak si odpočinek můžete zpříjemnit drinky a lehkým občerstvením.

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz ****

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz ****

Rákoczi utca 16-18 , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Bonvital Solution Kft. IČ: 20-09-077575


+36 83 900 120

info@bonvital.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 18 €- 25 €/noc (dle velikosti)
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 8 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
0,2 km