Zajeďte si do jeskynních lázní v Miskolc Tapolce a ubytutje se v hotelu Székely Kúria, kde vás potěší tradiční nábytek, domácká atmosféra a osobní přístup personálu. Polopenze bude ve stylové restauraci ještě chutnější a do lázní vyrazíte se slevou.

O ubytování

Hotel Székely Kúria se nachází v klidné části města Miskolc pouhých pár minut chůze od slavných jeskynních lázní Miskolc Tapolca (1 km). Za historií se můžete vydat na hrad Diósgyőr (6 km) či do dřevěného kostela (8 km). Jako na dlani uvidíte město z vrcholku Avas v srdci města. Dalšími turistickými lákadly jsou zoologická zahrada (20 km) a malebná zahrada Népkert (5 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji o rozloze 22 m². Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, televizí, WiFi připojením, ledničkou a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou se podávají jídla tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně s pestrými sezónními obměnami. Ráno si zde vychutnáte snídani ve formě bufetu. V létě je k dispozici zahrada, kde se odehrávají večery s živou hudbou.

Něco navíc

Hotel Székely Kúria si zamilujete. Vznikl z bývalého šlechtického panství s myšlenkou vytvořit místo s atmosférou domova. Místo, které působí uklidňujícím dojmem, a přesto je moderní. Tradiční atmosféru můžete vidět v každém detailu od stolů po výšivku na polštáři.

Székely Kúria

Székely Kúria

Miskolctapolcai út 43 , Miskolc
Maďarsko

Provozuje společnost:
Kelemen-Ice Kft. IČ: 14688603-2-05


+36 305 307 026

info@szekelykuria.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,4 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,2 km