Dopřejte si pobyt ve vyhlášených maďarských lázních Sárvár. Ubytujte se v Hotelu Wolf *** a užijte si bazény zážitkové i ty s léčivou vodou. Po celou dobu vás čeká polopenze. Dítě do 5,9 let má pobyt zdarma, hotelové dětské hřiště přijde vhod.

O ubytování

Hotel Wolf *** svým hostům nabízí skvělou polohu v srdci historického maďarského města Sárvár. Vyhlášené termální lázně Sárvár navíc leží jen 500 m od hotelu.

Dominantou města je nedaleký Nádasdyův hrad (600 m), který rozhodně stojí za návštěvu. Jezero Csónakázó (2 km) láká k příjemným procházkám a projížďkám na člunech. V Sárváru se nachází také chráněný přírodní park – arboretum, ve kterém je k vidění více než 350 druhů stromů a keřů, mezi nimi i několik set let staré platany. Oblíbeným cílem turistů jsou nedaleká lázeňská města Celldömölk (23 km) či Szombathely (30 km) s mnoha památkami.

Kde budete spát?

Během pobytu budete ubytovaní ve dvoulůžkovém pokoji s balkonem a vlastní koupelnou. K vybavení patří WiFi připojení, televize, lednice, trezor, telefon a fén. Některé pokoje mají také klimatizaci.

Na čem si pochutnáte?

V útulné hotelové restauraci na vás budou každé ráno čekat stoly s bohatým snídaňovým bufetem. Kromě tradičních maďarských specialit jsou součástí nabídky také zdravé a nízkokalorické pokrmy. V průběhu dne je pak možné zahnat hlad či chuť dobrotami z jídelního lístku.

Hotel Wolf ***

Hotel Wolf ***

Alkotmány u. 4. , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Tiamo Kft. IČ: 1809101458


+36 95 320 460

info@wolfhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km