Zažijte pohodu a relax v maďarském luxusním Erzsebet Hotelu ***. V ceně máte bohatou polopenzi a neomezený vstup do wellness s bazény i saunami. Hotel leží nedaleko lázní Eger a Egerszálok. Pobyt je i skvělou dovolenou pro rodiny s dětmi.

O ubytování

Erzsébet Park Hotel ***superior se nachází v kopcovitém regionu Mátra. Vychutnáte si zde jak čistý vzduch, tak dokonalý odpočinek ve wellness. Na výlet se můžete vydat do jednoho ze známých lázeňských maďarských měst: Eger a Egerszálok (30 km). Zajímavá místa se nachází i v bližším okolí, například historický dům Palóc (2,8 km), vodopád Ilona (11 km) či hrad Sirok (13 km).

Kde budete spát?

Hotel je rozdělen do dvou křídel - Zsusanna a Erzsebet. Vyberte si, zda chcete mít pokoj s balkónem, nebo s výhledem do parku. Všechny pokoje jsou nesmírně pohodlné a vybavené televizí, minibarem, ledničkou, trezorem i vlastní koupelnou s vanou.

Na čem si pochutnáte?

Jídlo si vychutnáte v restauraci v části Erzsébet. Místní kuchaři si zakládají na tradiční maďarské kuchyni. Podávají se zde snídaně i večeře formou bohatého bufetu. Něco sladkého si dáte v místní kavárně. S nabídkou vín vás přivítá hotelový bar v křídle Zsusanna.

Kde budete relaxovat?

Ve skvěle vybaveném wellness najdete vnitřní bazén s podvodní masáží. Dvě vířivky zaručí, že i bublinky si užijete dostatečně.

Kdo se chce protáhnout, využije vstup do fitness a kdo touží po odpočinku, může zajít do jedné z mnoha saun. Nevšedním zážitkem pak bude aroma sauna se světelnou terapií.

Cestujete s dětmi?

Malé děti určitě najdou zalíbení v dětském koutku v přízemí v křídle Erzsebet i venkovním hřišti s houpačkami, džunglí a skluzavkou v hotelovém parku.

Něco navíc

Na večerní zábavu lze využít bowling, kulečník nebo stolní tenis.

Erzsébet Park Hotel ***superior

Erzsébet Park Hotel ***superior

Kossuth út 372. , Parádfürdő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Parád Park Hotel Kft. IČ: 13195364-2-10


+36 20 553 7190

info@erzsebetparkhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
70 m
Sjezdovka
17,5 km