Užijte si pobyt v maďarském městě Komárom a ubytujte se v hotelu Thermál hned u areálu lázní. V ceně balíčku je neomezená vstupenka do termálů, sauna i snídaně. Pobyt si užijete vy i vaše děti ještě víc se slevovou kartou, masáží a dětským koutkem.

O ubytování

Thermál Hotel se nachází ve městě Komárom a to přímo v areálu léčebných lázní Brigetiona, na břehu řeky Dunaj. Rozhodně si na dovolené nenechte ujít prohlídku památek, příjemnou procházkou dojdete například k pevnosti Csillag (1 km) či k pevnosti Monoštor (3,4 km), která je v současnosti na kandidátní listině Světového dědictví UNESCO, pochází z 19. století a je největší novodobou pevností ve střední Evropě.

Následně stačí přejít Alžbětinský most přes Dunaj a můžete objevovat slovenské město Komárno (1,7 km) s mnoha historickými monumenty a slavným Nádvořím Evropy. Za návštěvu zde stojí Důstojnický pavilon (3 km), Podunajské muzeum (2,8 km), k jehož expozicím patří i Římské lapidárium (5,2 km), nebo Galerie Limes (3,3 km), kde v krásném prostředí bývalého františkánského vojenského kostela uvidíte výstavy moderních děl a umělecká vystoupení.

Udělejte si také výlet na maďarskou stranu, třeba k městečku Tata (20 km). Můžete si zde prohlédnou gotický hrad z počátku 15. století s historickým muzeem, projít si naučnou stezku v chráněné oblasti Fényes Tanösvény (18,5 km) nebo navštívit Arboretum Agostyáni (26,1 km) se stovkami nejrůznějších druhů rostlin i živočichů, jehož historie sahá až do roku 1910.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v pohodlném dvoulůžkovém pokoji typu Standard s nábytkem z borovicového dřeva, televizí, ledničkou a WiFi připojením. Samozřejmostí je samostatná koupelna se sprchou. Některé pokoje mají navíc i vlastní balkón.

Za příplatek můžete zvolit pokoj Superior. Ten je stejně velký i totožně vybavený jako varianta Standard, má ale navíc klimatizaci, kterou oceníte především v létě, v chladnějších měsících zase budete mít k dispozici župany.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou bufetu si vychutnáte v hotelové restauraci. Podávají se od 7:00 do 10:00 hodin ráno a můžete se těšit na pestrý výběr slaných, sladkých, studených i teplých pokrmů. Lehký oběd či svačinu si můžete dát přes den přímo v areálu termálních lázní, na večeři navštivte některou z restaurací ve městě, s jejímž výběrem vám ochotně pomůžou na recepci.

Kde budete relaxovat?

Těšte se na neomezený vstup do léčivých lázní Brigetio. Ve venkovní části najdete termální bazén (30-38 °C), plavecký bazén (22-25 °C), zábavní bazén se skluzavkami (25-28 °C) a dětský bazén (27-30 °C), ve vnitřní sekci na vás čeká termální bazén (34-36 °C), plavecký bazén (25-28 °C) a mělký cvičný bazén pro děti (30-33 °C). Místní léčivá voda o teplotě 62 °C je vhodná při léčbě revmatických onemocnění, při pooperační a poúrazové rehabilitaci či při gynekologických potížích.

Prohřát se můžete v saunovém světě s mentolovou a citrusovou finskou saunou, infrasaunou a parní saunou. Nachází se zde také solná jeskyně. Vyzkoušejte si i venkovní saunovou zahradu se saunovými domečky, ochlazovacím bazénkem a odpočinkovou sekcí s lehátky. Zpříjemnit den si můžete mnoha druhy masáží a lázeňských procedur.

Cestujete s dětmi?

Spousta her na nejmenší hosty čeká v hotelové herně. V lázeňském areálu si užijí zábavu v dětských bazénech s atrakcemi či na venkovních hřištích. V hotelu je k zapůjčení dětská postýlka pro dostatečné pohodlí i těch nejmenších hostů.

Něco navíc

Aktivním hostům nabízí lázeňský areál mnoho možností sportovního vyžití. Najdete zde hřiště na volejbal, basketbal i nohejbal, půjčovnu jízdních kol a celou řadu sportovních a zábavných programů.

Thermál Hotel **

Thermál Hotel **

Táncsics Mihály utca 38. , Komárom
Maďarsko

Provozuje společnost:
Komthermál Kft IČ: 11-09-000789


+36 34 341 222

thermalhotel@komthermal.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lázně
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,5 km