Prožijte luxusní dovolenou v novém Termal Hotelu Mesteri ***, který je přímo spojený s termálními lázněmi. V ceně máte vstup do vnitřích i venkovních bazénů a sauny, navíc si pochutnáte na polopenzi formou bufetu.

O ubytování

Termal Hotel Mesteri *** se nachází ve vesničce Mesteri nedaleko lázeňského města Sárvár (17 km). Hotel je přímo propojen s termálními lázněmi Mesteri, těšit se tak můžete především na relaxační dovolenou. Aktivnější hosté ale mohou vyrazit i na vyjížďku na kole nebo zajímavý výlet.

Zajímáte se o přírodní jevy? Pak navštivte městečko Celldömölk (8 km), které leží na úpatí vyhaslého vulkánu Ság-Hegy. Na kraji města se totiž nachází Kemenes Vulkánpark (4,6 km), pětipatrová budova s pestrou expozicí věnovanou sopkám a vulkanické činnosti. Součástí jsou také počítačové simulace, kino a interaktivní prvky. V okolí navíc vede řada poutních a turistických tras včetně geologické a ornitologické naučné stezky.

Na program si zařaďte také výlet do Sárváru, kde kromě vyhlášených termálních lázní čeká i řada památek a dalších atrakcí. Navštivte třeba Nádasdyův hrad nebo známou botanickou zahradu s arboretem. Projeďte se loďkou po jezeře, nechte se okouzlit fontánou se světelnými a zvukovými efekty na Kossuthově náměstí nebo vybijte energii v dobrodružném parku Sárvári Kalandpark (14,8 km) s lezeckou stěnou, lanovými drahami, lukostřelbou a dalším.

Kde budete spát?

Pokoj Standard měří úctyhodných 28 m² a je vybavený manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky. Zároveň umožňuje až 2 přistýlky, hodí se tedy i pro rodiny. V pokoji najdete WiFi připojení, ledničku, trezor, rádio, psací stůl, satelitní televizi, fén, budík a vlastní koupelnu.

Pokoj Superior je dokonce ještě prostornější, měří 38 m². I zde se mohou ubytovat až 4 osoby, díky 2 klasickým lůžkům a 2 přistýlkám. Samozřejmě nechybí vlastní koupelna, WiFi připojení, lednička, televize, psací stůl a další důležité vybavení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se během pobytu můžete těšit na snídaně a večeře ve formě bohatého bufetu. Pochutnáte si na lokálních jídlech i mezinárodních specialitách a malého výběru pokrmů se rozhodně bát nemusíte.

Kde budete relaxovat?

Lázně Mesteri jsou napájené termálním pramenem o teplotě 72 °C. Tato minerální voda napomáhá při léčbě revmatismu, onemocnění krevního oběhu, svalových křečí a řadě dalších zdravotních problémů. Součástí lázní je dětské brouzdaliště, krytý bazén a 3 venkovní bazény s vodou o teplotě cca 35 °C.

Termal Hotel Mesteri ***

Termal Hotel Mesteri ***

Fürdőtelep 1 , Mesteri
Maďarsko

Provozuje společnost:
Vasi Aqua Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. IČ: 1809110943


+36 30 847 1172

thermalhotelmesteri@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
17 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
15 km