Užijte si klid i přepych lázeňského městečka Lenti a Thermal Hotelu Balance ****. Čeká vás neomezený vstup do termálních lázní hned vedle hotelu, hotelové wellness, unikátní Energiapark i bohatá polopenze. 2 děti zdarma.

O ubytování

Thermal Hotel Balance Lenti **** a nabízí přímý přístup do termálních lázní Lenti a parku Szent György Energy. Stačí se tedy na pokoji převléci do županu a vytápěnou chodbou se vydat za dokonalým odpočinkem i vodními radovánkami. Milovníci přírody mohou okolní krajinu vrchoviny Zala a národního parku Őrség (30 km) objevovat po mnoha turistických trasách. Mlýnské muzeum Szésiziget a buvolí rezervace jsou vzdáleny 10 km. V arboretu Budafai (24 km) si pak můžete prohlédnout poklady místní flóry.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně zařízeném dvoulůžkovém pokoji a rozloze 28 m². Všechny pokoje disponují klimatizací, televizí, rádiem, WiFi připojením, trezorem a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

Gastronomická nabídka hotelové restaurace L16 spojuje moderní mezinárodní kuchyni s tradičními recepty. Důraz je kladen na čerstvost surovin a jejich šetrné zpracování. Podávají se zde snídaně a večeře ve formě bohatého bufetu. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Nápojové menu obsahuje mimo jiné široký výběr vynikajících místních vín. Za příznivého počasí je v provozu i příjemná terasa. Osvěžující drink, výběrovou kávu nebo domácí zákusky vám rádi naservírují v lobby baru. Pokud dostanete hlad či chuť na něco dobrého během pobytu v lázních, bude vám k dispozici restaurace Fregatt.

Kde budete relaxovat?

Přímo z hotelu lze vytápěnou chodbou dojít do vyhlášených termálních lázní Lenti a Parku energie sv. Jiří. Dokonalý odpočinek si ale můžete užít i přímo v hotelovém wellness, kde na vás čeká zážitkový bazén a saunový svět (finská, infra, parní a aroma sauna). Součástí je také sluneční terasa s krásným výhledem. Vyberte si některou z masáží či kosmetických procedur. Milovníci sportu zajisté ocení fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

Hrací koutek je k dispozici po celý den, stejně jako venkovní hřiště s lokomotivou Tomášem. Na koupališti na děti čeká žabka, skluzavka a dětský bazén s brouzdalištěm. V hotelu vám rádi poskytnou vybavení pro děti jako postýlky, přistýlky, dětské sedátko na toaletu nebo dětskou vaničku. K zapůjčení jsou společenské hry, karetní hry i X-Box.

Thermal Hotel Balance **** Lenti

Thermal Hotel Balance **** Lenti

Táncsics u. 8 , Lenti
Maďarsko

Provozuje společnost:
Lenti Gyógyfurdó Kft. IČ: 11937355-2-20


+36 92 630 590

reservation@balancehotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 1 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,4 km