Vypravte se do Budapešti a ubytujte se v hotelu uprostřed přírody, ale zároveň blízko centra. Najdete tu nejen pokoje, ale i chatky pro 4 a 6 osob s vlastní saunou. K dispozici je neomezené wellness, tenis i snídaně.
Vypravte se do Budapešti a ubytujte se v hotelu uprostřed přírody, ale zároveň blízko centra. Najdete tu nejen pokoje, ale i chatky pro 4 a 6 osob s vlastní saunou. K dispozici je neomezené wellness, tenis i snídaně.

Hotel v přírodní rezervaci v Budapešti

Petneházy Club Hotel *** Superior je situován v přírodní rezervaci v Budapešti a je obklopen zelení. Je tedy ideální pro rodiny s dětmi a každého, kdo touží po klidu, tichu a odpočinku, ale zároveň se chce snadno dostat do centra Budapešti.


Do centra Budapešti se dostanete během 15 minut jízdy. Přímo od hotelu jezdí kyvadlová doprava ke stanici metra Széll Kálmán tér.


Vyberte si, zda se ubytujete v jednom z 32 apartmánů v hlavní budově, nebo zda dáváte přednost pobytu v romantické skandinávské chatce, kterých je k dispozici 45.

Apartmány jsou zařízené moderním dřevěným nábytkem, king size postelí, telefonem, trezorem, televizí, prostorným balkónem, kuchyňkou a koupelnou s vanou.

Skandinávské chatky jsou určeny pro 4 a 6 osob. Vybaveny jsou podobně jako apartmány, tedy moderním dřevěným nábytkem, king size postelí, pohovkou v obývací místnosti, telefonem, trezorem, televizí, vybavenou kuchyní, koupelnou, prostornou terasou. Chatka pro 6 osob má ještě pokoj, kde jsou další dvě postele. Navíc v každé chatce najdete vlastní saunu, ve které můžete relaxovat nikým a ničím nerušeni dle libosti.

Husí restaurace i perfektní wellness

Hotelová restaurace je zařízena v rustikálním stylu, a protože si zde potrpí nejen na rodinnou atmosféru a profesionální servis, ale také na kvalitní a domácí ingredience, jistě si tu pochutnáte. Specialitou restaurace jsou pokrmy z husy a jídla připravovaná na grilu.

Okolní příroda jistě přispěje k obnovení vaší vnitřní harmonie, ale proč tomu ještě trošku nepomoci. Ve wellness si totiž také skvěle odpočinete. Využijte bazén, vířivku, finskou či infra saunu nebo jen tak lenošte v relaxační místnosti. Za příplatek si dopřejte i jednu z masáží. A kdybyste bažili po něčem akčnějším, zahrajte si tenis na krytém tenisovém kurtu nebo zkuste aquafitness.

Petneházy Club Hotel *** Superior

Petneházy Club Hotel *** Superior

Feketefej u. 2 - 4. , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Helikon Utazási Iroda Kft. IČ: 20-09-060182


0036-1/ 391-8010

info@petnehazy-clubhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná