Vychutnejte si klidnou dovolenou uprostřed přírody v bývalém loveckém zámečku na okraji Sárváru. V ceně máte polopenzi, celodenní vstup do termálních lázní a půjčení kol. Dítě do 6,9 let s vámi může bydlet zdarma.

O ubytování

Hotel Vadkert Major *** se nachází v obklopení přírodou na okraji lázeňského města Sárvár, jen pár minut chůze od oblíbených termálních lázní (200 m). Původní lovecký zámeček v klasicistním stylu byl v roce 2012 zrekonstruován do podoby romantického hotelu, kde si užijete nádhernou dovolenou plnou relaxu. Ke známému hradu Nádasdy a krásnému arboretu dojdete cca 20minutovou procházkou, hned u hotelu potom budete mít lanový park (160 m), kde si užijete trochu aktivity, a k romantickým procházkám podél břehu láká jezero Csónakázó (1 km).

K oblíbeným výletním cílům patří i nedaleká lázeňská města Celldömölk (19,6 km) či Szombathely (28,3 km). Celldömölk se nachází přímo pod sopečným vrchem Ság-hegy a největším místním lákadlem jsou vulkanické termální lázně. Za vyzkoušení navíc stojí i regionální víno, kterému dodává sopečná půda jedinečný charakter. Szombathely zase budou naprostým rájem pro milovníky historických památek, údajně jde totiž o nejstarší město v Maďarsku, založené již v roce 45. Uvidíte zde krásné antické, ale i barokní a další památky, například studnu bohyně Tyché nebo katedrálu Navštívení Panny Marie.

Kde budete spát?

Ačkoliv jde o historickou budovu, všechny pokoje jsou krásně zrenovované a dokonale komfortní. Interiéry pokojů jsou inspirované přírodou – barevným ptactvem, ovocem, plavou pšenicí i lučním kvítím. K dispozici budete mít vlastní, moderní koupelnu se sprchovým koutem, klimatizaci, satelitní televizi, minibar, trezor a WiFi připojení.

  • Pokoj Standard 2+0 je vhodný maximálně pro 2 osoby a najdete v něm dvoulůžkovou postel/2 samostatná jednolůžka, psací stůl s židlí a malé posezení.

  • Pokoj Standard 2+2 disponuje 2 postelemi (mohou být spojené) a rozkládací pohovkou, která poslouží jako přistýlka pro další 2 osoby. Nechybí psací stůl s židlí.

  • Apartmán 2+2 se skládá ze samostatné ložnice až pro 4 osoby (2 pevná lůžka a 2 přistýlky) a z kuchyně s jídelním stolem, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, lednicí, dřezem a dalším vybavením.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci si pochutnáte na specialitách maďarské i mezinárodní kuchyně. Jídla jsou připravovaná z čerstvých regionálních surovin, včetně bio produktů, a podle tradičních receptur. Jedinečnou chuť jídlu dodává koření a bylinky z vlastní zahrady, vyzkoušet můžete také domácí džemy a sirupy, které se v hotelu vyrábějí.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru si můžete užít dokonalý relax ve vířivce, finské a infra sauně, parní kabině nebo na odpočinkové terase. Nechybí ani bohatá nabídka luxusních masáží.

Zlatým hřebem vaší dovolené bude relaxace v areálu krásných termálních lázní Sárvár o celkové ploše 55 000 m² a vodní ploše 3 600 m². Lázeňský komplex zahrnuje rodinné lázně, léčebné lázně, letní koupaliště a saunový svět. V léčebných lázních si naplno užijete ozdravné účinky termální vody ve 3 vnitřních (zážitkový, termální zážitkový a termální léčebný) a 2 venkovních (zážitkový a relaxační) bazénech. S léčebnou sekcí jsou chodbou propojené rodinné lázně, kde najdete bazén s vlnobitím, dětský bazén se skluzavkou a batolecí brouzdaliště, 3 tobogány, dětský koutek, vířivku a plavecký bazén.

V létě se vyřádíte na venkovním koupališti s plážovým bazénem, bazénem s vlnobitím, dětským dobrodružným bazénem s pirátskou lodí, dětským zážitkovým bazénem, bazénem pro miminka, 7 tobogány, skluzavkou a skákací zátokou. Zároveň zde najdete vše, co k letnímu koupališti patří, tedy různorodá sportovní hřiště, restaurace i bufety. (Nejen) v zimních měsících naopak zase oceníte saunový svět s horkými finskými a parními saunami, aroma kabinami, vířivkou, zážitkovými sprchami a Kneippovým chodníkem.

Cestujete s dětmi?

K pobytu s dětmi si můžete zapůjčit dětskou židličku, postýlku, vaničku, záchodové prkénko a další vybavení. O zábavu nejmladších hostů se postará hřiště, jízdárna, ale i různé hry, omalovánky a knížky k zapůjčení. V areálu se děti seznámí i se zvířátky, jako jsou ovce, horské kozy nebo poníci. Žije zde dokonce i přátelská laňka Rozi.

Něco navíc

V areálu hotelu je možné zapojit se do aktivit, jako je jízda na koni nebo rybolov, součástí je navíc půjčovna sportovního vybavení a vyřádit se můžete i na venkovním hřišti.

Vadkert Major ***

Vadkert Major ***

Vadkert krt. 2 , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sárvári Vadkert Zrt. IČ: 18-10-100688


+36 95 320 045

vadkert@vadkertmajor.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
1 km