Nechte se hýčkat a dopřejte si luxus v centru Budapešti v Hotelu President Exclusive Boutique ****+. Čekají vás chutné snídaně, 360° panoramatická terasa s úchvatným výhledem do okolí a neomezený vstup do wellness.
Nechte se hýčkat a dopřejte si luxus v centru Budapešti v Hotelu President Exclusive Boutique ****+. Čekají vás chutné snídaně, 360° panoramatická terasa s úchvatným výhledem do okolí a neomezený vstup do wellness.

Pohodlí, elegance a luxus v centru Budapešti

Toužíte po luxusu za přijatelné ceny? V tom případě neváhejte a vydejte se do Hotelu President Exclusive Boutique ****+ Superior a zažijte to, co nikde jinde nezažijete. Hotel se nachází v jedné z nejelegantnějších ulic historické Budapešti hned vedle Národní Banky a amerického velvyslanectví.


Hotel President Exclusive Boutique ****+ Superior získal na portále Booking.com hodnocení 8,2 z celkového počtu 10 bodů.


Budete ubytováni v pokojích ve stylu klasické elegance, které uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. V každém pokoji najdete nastavitelnou klimatizaci, LCD TV, minibar, telefon, trezor a vlastní koupelnu s WC, vanou či sprchou a fénem. Z většiny pokojů budete mít také úchvatný výhled na okolní budovy.

V elegantní Intermezzo Café & Restaurant se můžete těšit na pokrmy národní a mezinárodní kuchyně z čerstvých a kvalitních surovin. K dispozici je také 360° venkovní panoramatická terasa, která se stala oblíbenou turistickou atrakcí.


Hotel President Exclusive Boutique ****+ Superior je skutečným skvostem - najdete zde konferenční sál, nákupní salóny a velké množství zábavy a relaxace.


Nechte se hýčkat v hotelovém wellness, do kterého máte po celou dobu pobytu neomezený vstup. Těšte se moderní areál s bazénem, vířivku a odpočinkovou zónu s lehátky a LCD TV.

Vydejte se na toulky po proslulé Budapešti


Navštivte tradiční Vánoční trhy v Budapešti, které zahrnují jak stánky s občerstvením a vhodnými dárky pro vaše blízké, tak koncerty a laser show. Nejstarší a nejkrásnější trhy najdete na náměstí Vorosmarty v srdci města, kde budou probíhat od 10.11. do 31.12.2017.


Maďarská metropole na Dunaji má bohatou historii a nejen proto je turisty velice oblíbená. V Budapešti se nikdy nemůžete nudit. Vydejte se na plavbu lodí po Dunaji, prohlédněte si královský palác nebo se zrelaxujte v některých lázní (Gellert, Rudas,Széchenyi...). Vyvěrá tu totiž 123 termálních pramenů.

Hotel President Exclusive Boutique **** (HotelVoucherOnline.com)

Hotel President Exclusive Boutique **** (HotelVoucherOnline.com)

Hold u. 3-5 , Budapešť
Maďarsko

Provozuje společnost:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 1 510 3400

info@hotelpresident.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,2 km