Odpočiňte si v populárním Györu. V nabídce varianty se snídaní nebo polopenzí, neomezeným wellness a celodenní vstupenkou do termálů. Vyberte si tu pravou právě pro vás a dopřejte si skvělý zážitek.
Odpočiňte si v populárním Györu. V nabídce varianty se snídaní nebo polopenzí, neomezeným wellness a celodenní vstupenkou do termálů. Vyberte si tu pravou právě pro vás a dopřejte si skvělý zážitek.

Wellness pobyt v centru Györu

Hotel Capitulum **** , který v roce 2015 prošel kompletní rekonstrukcí, najdete v doslova ideální lokalitě. Nachází se v pěší zóně historického centra, takže jeho okolí je klidné a tiché, ale zároveň se odsud hravě dostanete k nejzajímavějším místům lázeňského města.

Stylové dvoulůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, minibar a TV/SAT. Těšte se na bohatou snídani přímo v hotelu, večeře vás čekají buď v hotelu Golden Ball Club Wellness Hotel and Spa **** (800 m) nebo v John Bull Pub (180 m), kde si užijete jak mezinárodní kuchyni, tak maďarské speciality.

Hotel nabízí pokoje v barokním stylu. WiFi je dostupné zdarma. Na místě je k dispozici soukromé podzemní parkoviště.

Hotelové pokoje mají kabelovou TV, minibar a vlastní koupelnu.


Hotel je velmi dobře hodnocen i na webech booking.com (8,7 z 10) a tripadvisor.com (4,5 z 5).


Zbrusu nové wellness

Wellness centrum v hotelu Golden Ball Club Wellness Hotel and Spa ****, do nějž máte neomezený vstup zdarma, je otevřené každý den od 9:00 do 21:00 hodin (pátek - neděle už od 8:00 hodin). Uchvátí vás vyhřívanými bazény s celkovou vodní plochou 120 m², vířivkou, dětskými bazény nebo saunovým světem (každý den 15:00 - 21:00 hodin, pátek - neděle už od 10:00 hodin) s parní lázní a tepidáriem.

Relaxujte v termálních lázních Györ

Györ je jedním z nejhezčích maďarských měst, pyšní se krásným barokním centrem a najdete ho jen 60 km od Bratislavy. Zdejší termální a zážitkové lázně se nachází asi 1 km (12 minut chůze) od hotelu a patří k těm nejoblíbenějším v celém Maďarsku. Z hloubky 2 000 m zde tryská léčivá voda o teplotě 37 - 63 °C.

Užijte si koupání ve 3 termálních a 5 zážitkových bazénech, nechybí zde ani tobogány a saunový svět. Součástí saunového světa je finská sauna, venkovní bazének, parní kabina, perličková lázeň, frigidárium a 2 infrakabiny, vyhřívaná kamenná lavice, aromaterapeutická sauna, solná kabina, masážní křeslo a vířivka.

Lázně jsou otevřeny celoročně od neděle do čtvrtka (9:00 - 20:00 hodin), v pátek, sobotu a o státních svátcích (9:00 - 21:00 hodin). Celodenní vstup pro dospělého (bez saunového světa) vás vyjde na cca 10 €.

Rozhodně se vypravte na vycházku do města. Jeho historie se datuje až do 11. století, díky čemuž zde najdete kostely a další budovy s nádhernou architekturou.


Jak se dostat k hotelu: Po příjezdu do Györu zabočte vlevo na ulici Mihály Munkácsy, na kruhovém objezdu sjeďte na prvním výjezdu (směrem na ulici Zechmeister). Před mostem zabočte doprava na náměstí Bésci Kapu. Projeďte bránou (u brány je dispečer - stačí nahlásit, že jste hosty Hotelu Capitulum) a jste na ulici Király, na jejímž začátku stojí po levé straně váš cílový hotel.

Hotel Capitulum ****

Hotel Capitulum ****

Király u. 3 , Györ
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Schweizerhof Kft. IČ: 08-09-004749


+36 96 512 351

info@capitulum.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,6 km
Zastávka
1,5 km