Užijte si netradiční dovolenou s vůní orientu jako vystřiženou z Příběhů tisíce a jedné noci v Mesés Shiraz Hotelu **** Superior, který byl oceněný prestižní cenou World Luxury Hotel. Těšte se na relax i řadu aktivit.
Užijte si netradiční dovolenou s vůní orientu jako vystřiženou z Příběhů tisíce a jedné noci v Mesés Shiraz Hotelu **** Superior, který byl oceněný prestižní cenou World Luxury Hotel. Těšte se na relax i řadu aktivit.

Luxusní hotel 1 hodinu od slovenských hranic

Dopřejte si dokonalou dovolenou v orientálním stylu jen kousek od slovenských hranic. Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Premium s velkou francouzskou postelí nebo s oddělenými postelemi. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou a toaletou.

K dispozici budete mít také TV, župany, fén na vlasy a kosmetiku značky Damana, která potěší jistě především dámy. Na pokoji je možnost jedné přistýlky a některé pokoje lze vzájemně propojit, a vytvořit tak rodinný apartmán.


Mesés Shiraz Hotel **** Superior byl zvolen nejromantičtějším hotelem v Maďarsku a převzal cenu Zlatý zvonec. Na populárním serveru Booking.com sklízí fantastické hodnocení od návštěvníků 9,1 bodu


Oceněné koktejly i káva

Pokud si svou dovolenou představujete ve vířivce nebo bazénu s vynikajícím koktejlem v ruce, hotel Shiraz je ta nejlepší volba.Místní barmani získali ocenění v soutěži Jägermeister Masterclass, připraví vám tedy jen ty nejkvalitnější koktejly vytříbených chutí.

Nezačínáte den bez své raní kávy? Místní baristé jsou také ti nejlepší. Letos na udílení cen Gastro Spring hotel zvítězil v kategorii kávy. Personál místní restaurace, baru i kavárny se královsky postará o vaše chuťové pohárky.

Absolutní relaxace v orientálním wellness

Po celou dobu pobytu máte neomezený vstup do hotelového wellness. Nabídka je zde velmi pestrá a celé wellness je tematicky stylizované do atmosféry blízkého východu. Můžete navštívit arabské lázně, perský saunový svět s finskou a infra saunou, marockou relaxační zahradu s venkovní saunou a vířivkou, íránský hammam nebo vyzkoušet Moorovu lázeň či si zaplavat v bazénu se slanou vodou.

Po celý den navíc ve wellness probíhá rozmanitý program. Hned po snídani si užijte kávovou nebo citrusovou seanci v sauně, dále okusíte tradici íránského hammamu společně se servírovaným mátový čajem. Pokud vám odpoledne vyhládne, posvačte čerstvé ovoce se sklenicí růžové nebo pomerančové vody. Večer vás čeká pivní saunová seance nebo zkuste ochutnat různé vodní dýmky v baru Casablanca.

Ráj pro malé děti

Hotel má připravené aktivity i pro nejmenší návštěvníky. Nachází se zde dvě hotelové dětské herny - herna Gao pro starší děti a Alladin pro mladší. Děti se mohou účastnit různých workshopů, pro děti i s rodiči je k dispozici rodinné kino.

V ceně balíčku je vstup zdarma do Mystery Parku se zábavným opičím městem. Atrakce se nachází v sesterském hotelu Bambara vzdáleném asi 16 km. V hotelu Bambara navíc uvidíte i malou ZOO, kde si děti mohou prohlédnout surikaty a klokany.

Mesés Shiraz Hotel **** Superior

Mesés Shiraz Hotel **** Superior

Egerszalók , Széchényi út 31
Maďarsko

Provozuje společnost:
Shiraz Team Kft. IČ: 01-09-927978


+36 36 574 500

info@shirazhotel.hu

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná