Odpočiňte si ve vyhlášeném lázeňském městě Györ. Hotel Golden Ball Club **** nabízí chutnou polopenzi v místní irsky laděné restauraci a krásné, prostorné wellness centrum s velkým bazénem, vířivkou a saunami.
Odpočiňte si ve vyhlášeném lázeňském městě Györ. Hotel Golden Ball Club **** nabízí chutnou polopenzi v místní irsky laděné restauraci a krásné, prostorné wellness centrum s velkým bazénem, vířivkou a saunami.

Luxusní wellness pobyt v centru Györu

Hotel Golden Ball Club **** leží přímo v centru turisticky oblíbeného města Györ, najdete jej na kraji parku Eötvös. Poblíž jsou i známé termální lázně.

Ubytováni budete v elegantních dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, minibarem, sejfem, LCD TV a WiFi. Těšte se na exkluzivní atmosféru čtyřhvězdičkového hotelu.

V nově zrekonstruovaných prostorách wellness centra dobijete své síly a užijete si úžasnou atmosféru. Uchvátí vás vodní plocha o rozloze 120 m², vířivka, dětské bazény nebo saunový svět, kde najdete finskou saunu, infračervenou saunu, páru i tepidárium.

Saunový svět je otevřen od 15:00 do 21:00 hodin, v pátek - neděli od 10:00 do 21:00.

Využít můžete i fitnness centrum s moderními posilovacími stroji, cardio zónou a squashem.

Pro zákazníky slevokingu hotel poskytuje zlevněné masáže, 30 minut za 15 €, 60 minut za 21 €.

Relaxujte v celoročně otevřených termálech Györ

Györ je jedním z nejhezčích maďarských měst, které se pyšní krásným barokním centrem. Zdejší termální a zážitkové lázně patří k těm nejoblíbenějším v celém Maďarsku. Z hloubky 2 000 m zde tryská léčivá voda o teplotě 37 - 63 °C.

Užijte si koupání ve 3 termálních a 5 zážitkových bazénech, nechybí zde ani tobogány a saunový svět.

Součástí saunového světa je finská sauna, venkovní bazének, parní kabina, perličková lázeň, frigidárium a 2 infrakabiny, vyhřívaná kamenná lavice, aromaterapeutická sauna, solná kabina, masážní křeslo a jacuzzi vířivka.

Lázně jsou otevřeny celoročně od neděle do čtvrtka (9:00 - 20:00 hodin), v pátek, sobotu a o státních svátcích (9:00 - 21:00 hodin). Celodenní vstup pro dospělého stojí 2 950 HUF (cca 10 €).

Rozhodně se vypravte na vycházku do města. Má totiž skutečně bohatou historii, takže zde najdete celou řadu kostelů a dalších budov s nádhernou architekturou.

Golden Ball Club ****

Golden Ball Club ****

Szent István út. 4 , Györ
Maďarsko

Provozuje společnost:
Golden Ball Club Kft. IČ: 08-09-012990


+36-96/618-100

info@goldenball.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,2 km