Užijte si parádní rodinný pobyt v luxusním hotelu Marina-Port **** na východním pobřeží jezera Balaton. Čeká vás wellness s bazénem a vířivkou i zajímavé aktivity i programy pro děti.

O ubytování

Hotel Marina-Port **** se nachází v městečku Balatonkenese přímo na břehu jezera Balaton. Kolem „maďarského moře“ vede řada turistických tras pro výlety pěšky i na kole, včetně 240 km dlouhé cyklotrasy Balaton körút. Dále se můžete vydat do historického města Székesfehérvár (35 km) nebo letoviska Balatonalmádi s velkou pláží Káptalanfüred (12 km). Nedaleké město Veszprém (20 km) láká krásným hradem, historickým centrem nebo nejstarší zoologickou zahradou v Maďarsku.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj s balkónem má plochu 20 m² a je vybavený klimatizací, televizí, telefonem, WiFi připojením, minibarem, fénem a vlastní koupelnou. Tato výbava je samozřejmě i u pokojů Superior a Rodinných pokojů. Nabízí možnost přistýlky.

Pokoj Superior ubytuje 2 osoby a nabídne i možnost přistýlky. Zaujme navíc balkónem s výhledem přímo na jezero Balaton, který dotahuje relaxační atmosféru k dokonalosti.

Pro rodiny s dětmi bude vhodný Rodinný pokoj, který je o něco větší (25 m²) a kromě 2 lůžek umožňuje také 2 přistýlky pro děti do 11 let či pro 1 starší dítě. Pokoj je ovšem bez balkónu.

Na čem si pochutnáte?

Ráno se posilníte snídaní ve formě bufetu. Kdykoliv dostanete hlad či chuť, zaženete je v hotelové restauraci Marina s terasou s krásným výhledem na jezero Balaton. V jídelním lístku najdete speciality maďarské, středomořské i mezinárodní kuchyně. Kromě toho zde nabízí široký výběr místních vín. Během letní sezony je v provozu terasa s grilem. Osvěžující nápoj či výběrovou kávu dostanete v barech na pláži, ve wellness či na terase.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum s prosklenou stěnou a výhledem na Balaton. Najdete zde krytý bazén, vířivku i dětský bazének se skluzavkou a dalšími atrakcemi. Dokonalý odpočinek nabízí také saunový svět. Zde nechybí finská sauna, solná terapie - infra kabina, sauna se světelnou terapií, pára. K dispozici je i vnitřní fitness centrum.

V létě zase přijde vhod venkovní zóna, kde najdete novou finskou saunu s výhledem na Balaton, kde se po saunování můžete také osvěžit. Dále je tu venkovní fitness a soukromá pláž u břehu jezera s lehátky a slunečníky.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy v bazénku se skluzavkou, brouzdalištěm a dalšími zábavnými prvky. K dispozici je také venkovní hřiště s houpačkami, lezeckou stěnou a trampolínou. K hotelu patří dále krytá dětská herna s labyrientem. Některé dny je pro děti připraven veselý animační program.

Něco navíc

Za koupáním stačí vyrazit na soukromou hotelovou pláž vybavenou lehátky a slunečníky. Ve venkovních prostorách najdete zázemí pro řadu sportovních aktivit jako ping pong či stolní fotbálek či skákání na velké trampolíně. Navíc si tu můžete zapůjčit kola a vydat se objevovat okolí po cyklostezce, která začíná přímo u hotelu. Z vodních aktivit zmíníme třeba plachtění.

Hotel Marina-Port ****

Hotel Marina-Port ****

Kikötő u. 2 - 4 , Balatonkenese
Maďarsko

Provozuje společnost:
Kenese Marina-Port Zrt. IČ: 19-10-500208


+36 88 492 369

info@hotelmarinaport.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Částečná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
19 km
Zastávka
0,4 km