Ubytujte se v hotelu Centrooms, který se otevřel koncem roku 2016 a užijte si novotou zářící pokoje, polopenzi i bonusy v podobě lístků do lázní a ochutnávku vín. Hotel přímo v historickém centru vás nadchne.

O ubytování

Hotel Centrooms Park Eger *** najdete přímo v srdci města Eger v bezprostřední blízkosti mnoha historických památek. Pouze 200 m od hotelu začíná malebná ulička Lajos Kossuth s několika nádhernými barokními paláci. Krátkou procházkou dojdete také k hradu Jager (600 m) s expozicí o hradním vězení, k egerskému minaretu (500 m) či ke gotickému arcibiskupskému paláci (100 m) obklopenému krásnou zahradou. Za návštěvu rozhodně stojí také vyhlášené termální lázně (900 m).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji. Ve vybavení pokoje nechybí klimatizace, televize, WiFi připojení, minibar s vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

V rámci ubytování se můžete těšit na snídaně a večeře ve formě bohatého bufetu. Podávají se v krásném prostředí restaurace 4* Hotelu Eger Park, která je vzdálena 550 metrů od Centrooms. Tato restaurace se skládá z 5 místností a ochutnáte zde to nejlepší z maďarské i mezinárodní kuchyně. Zavítat můžete také do Piano baru.

Kde budete relaxovat?

Užijte si také vstup do wellness v Hotelu Eger Park. V prostorném wellness centru s výhledem do zahrady najdete plavecký bazén, hydromasážní bazén, vířivku o teplotě 33 °C a dětský bazének. Dále můžete kdykoliv využít finskou a bio saunu, parní kabinu, aroma kabinu, solnou jeskyni a ledovou fontánu (7:00 - 22:00 hodin).

Centrooms Eger ***

Centrooms Eger ***

Érsek utca 4 , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
Eger - Park Hotel Kft. IČ: 10-09-025205


+36 36 522 255

info@centroomseger.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,3 km