Užijte si dovolenou snů v jednom z nejúžasnějších hotelů v Maďarsku! Hotel Palota **** v městečku Lillafüred nabízí ubytování ve velkolepém zámku obklopeném nádherným prostředím Bukových hor. Dítě do 5 let zdarma.
Užijte si dovolenou snů v jednom z nejúžasnějších hotelů v Maďarsku! Hotel Palota **** v městečku Lillafüred nabízí ubytování ve velkolepém zámku obklopeném nádherným prostředím Bukových hor. Dítě do 5 let zdarma.

Luxusní dovolená v prostředí národního parku

HUNGUEST Hotel Palota **** se nachází v městečku Lillafüred, 10 km od Miskolce. Úchvatný zámek byl postaven ve dvacátých letech minulého století. Obklopují ho zahrady a lesy Národního parku Bukové hory. 4* hotel nabízí prvotřídní služby a úžasné prostředí, a hravě tak uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Výhled na řeku Szinva a jezero Hámori i šumění blízkého vodopádu, to vše dělá prostředí hotelu ještě velkolepějším.

Hotel Palota **** nabízí celkem 133 pokojů, které byly v roce 2009 kompletně zrekonstruovány. Všechny pokoje mají pohodlnou koupelnu, barevnou TV a mini-bar. V pokojích je také telefon a WiFi připojení zdarma.

Vychutnejte si luxus

Hotelové wellness centrum vás nadchne. Moderní, barvami hrající areál nabízí různé druhy saun a bazénů. Najdete tu také solnou kabinu i relaxační areál. Za příplatek si můžete vybrat i některou z nabízených masáží a patřičně se rozmazlit.

V restauraci si zase pochutnáte na výborné stravě. Kromě gurmánského zážitku vás čeká i stylové zámecké prostředí nebo třeba terasa s fantastickým výhledem do údolí. V hotelu jsou celkem tři restaurace a dva bary. V místním vinném sklípku zase můžete ochutnat to nejlepší z maďarských a evropských vín.


Tento zámecký hotel si zamilujete stejně jako všichni nadšení cestovatelé před vámi. Hotel má výborné, všeříkající hodnocení: 8,9 z 10 na portále Booking.com a 4,6 z 5 v Google hodnocení.


Exkluzivní jeskynní lázně s léčivou vodou

Vyrazte k léčivým pramenům a oblíbenému jezeru ukrytému v jeskyni. Areál o rozloze 3,6 hektarů je otevřený celoročně a jen ve vnitřních prostorách se nachází hned několik bazénů: 2 termální s teplotou vody 33 - 35 °C, římský, bazén v jeskyni, tzv. "Star hall" - bazén pod hvězdnou oblohou (32 °C) a dětský. Nechybí ani saunový svět, lázeňské a wellness služby.

Dovolená snů: s nekončící nabídkou služeb a aktivit

Lillafüred je obklopeno horami ze tří stran a malebným údolím na straně čtvrté. Je to jeden z nejkrásnějších rezortů v Maďarsku s příjemným podnebím, vhodným především pro astmatiky. Turisté zbožňují Lillafüred s jezery, vodopády a jeskyněmi nebo hradem Diósgyör.

Poblíž hotelu se nachází Adventure Park, ve kterém můžete zamířit třeba do laser arény, nachází se tu dětské hřiště i lanová dráha. Zahrát si můžete fotbal, bowling, vyzkoušet bungee jumping, projížďku na segwayi nebo si nazujte kolečkové brusle a nechte se unášet zábavnou jízdou.

Se slevou si na recepci můžete zakoupit lístek na sedačkovou lanovku, na které si vychutnáte výhled na Národní park. Lanovka vede od resortu k hoře Jávor, směrem na vesnici Bükkszentkereszt.

Celá oblast je ideální na procházky i projížďky na kole. Pokud se vám to vaše nechce tahat až do Maďarska, v hotelu vám ho rádi pronajmou.

Hunguest Hotel Palota ****Superior

Hunguest Hotel Palota ****Superior

Erzsébet sétány 1. , Lillafüred, Bükki National Park
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Palota Lillafured Kft. IČ: 05-09-030476


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
70 m
Zastávka
0,1 km