Užijte si skvělé letní prázdniny s celou rodinou v Maďarsku. V Triász Aparthotelu *** jsou pro vás připraveny klimatizované apartmány s kuchyňským koutem, polopenze, wellness i bowling. A navíc celodenní lístek do lázní.
Užijte si skvělé letní prázdniny s celou rodinou v Maďarsku. V Triász Aparthotelu *** jsou pro vás připraveny klimatizované apartmány s kuchyňským koutem, polopenze, wellness i bowling. A navíc celodenní lístek do lázní.

Wellness hotel s vlastním bowlingem

Triász Aparthotel *** se nachází ve městě Kehidakustány, 1,6 km od termálních lázní Kehida, tedy zhruba 20 minut vycházkové chůze. Svým návštěvníkům nabízí wellness centrum a také možnost ugrilovat si něco dobrého na zahradě během teplejších dní.

Apartmány v hotelu Triász jsou klimatizované a mají bezplatné Wi-Fi, balkon, plně vybavený kuchyňský kout s jídelním stolem, TV s placenými programy a koupelnu se sprchou a fénem.

Dovolená v hotelu Triász je vhodná zvláště pro nenáročné hosty, kteří za výhodnou cenu hledají výborný výchozí bod pro každodenní poznávání maďarské kultury.

Bohatá polopenze i zábava během večera

V hotelu je každé ráno podávána snídaně, která vás posilní do dalšího dne, a večer vás zas čeká večeře o třech chodech. Disponuje také wellness centrem s finskou saunou, infra saunou a vířivkou.

A co dělat po večerech? K dispozici je hostům bar, kde najdete dvě bowlingové dráhy, kulečník i fotbálek. O zábavu tedy budete mít postaráno.

Léčivé a zážitkové lázně o rozloze 2 400 m²

Načerpejte novou energii v léčivých a zážitkových lázních Kehida Thermal Spa, které se nachází cca 1,6 km od hotelu.

Těšte se na třípodlažní areál ve středomořském stylu s atrakcemi, na kterých nezažijete nudu.

Najdete zde 13 bazénů, 94 m dlouhý tobogán, kamikaze a venkovní bazény s teplotou vody 34 - 36 °C. Pro rodiny s menšími dětmi je zde k dispozici dětské brouzdaliště a vodní skluzavky.

Voda v těchto lázních vyniká mezi ostatními maďarskými lázněmi složením, je bohatá na vápník, magnesium, vodík, uhličitany a zajišťuje tak dokonalý odpočinek.


Díky svému jedinečnému složení vody byla oblast Kehidakustany na konci roku 2016 prohlášena oficiálním léčebným resortem.

Triász Aparthotel ***

Triász Aparthotel ***

Sándor u. 10 , Kehidakustány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Holiday Pont Kft. IČ: 20-09-071570


+36 30 422 56 58

triaszpanzio@gmail.com

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Wellness