Parádní Hotel Annabella *** Superior, lázeňské město Balatonfüred, jezero Balaton za rohem, bazény, sauna a k tomu skvělá cena, to je vaše vysněná dovolená. A nejen vaše - děti nadchnou animace, hřiště i diskotéky.
Parádní Hotel Annabella *** Superior, lázeňské město Balatonfüred, jezero Balaton za rohem, bazény, sauna a k tomu skvělá cena, to je vaše vysněná dovolená. A nejen vaše - děti nadchnou animace, hřiště i diskotéky.

Ubytování v hotelu oblíbené sítě Danubius

V centru města Balatonfüred a pouhých 250 metrů od Balatonu najdete Hotel Annabella *** Superior, který spadá pod věhlasnou síť hotelů Danubius. Z pokojů budete mít krásný výhled na překrásnou panorámu Tihanyského poloostrova.

Ubytováni budete v pokoji typu standard s koupelnou s vanou, fénem, TV, telefonem a minibarem. Nechybí ani balkon. Za příplatek jsou možné pokoje Superior.

Těšte se na vynikající maďarskou i mezinárodní kuchyni, na které si pochutnáte v restauraci Annabella. Okuste místní vína z okolních vinařství, která získala různá ocenění.


Hotel Annabella je u svých hostů velice oblíbený především pro svou chutnou kuchyni, milý a ochotný personál, ale také pro své parádní umístění. Najdete jej kousek od Balatonu, kde má svou vlastní pláž. Průzračné jezero s písčitým dnem si jistě užijete. Blízko to máte také na promenádu a do aquaparku. Lokalita je skvělá k jarní i letní dovolené.


Dokonalá relaxace i zábava pro děti

V hotelovém wellness si dopřejte zasloužený odpočinek. Využijte krytý plavecký bazén i venkovní zahradní bazén, saunu a za příplatek i solárium. V létě přijde vhod terasa na slunění.

Zabavit se můžete při hraní stolního tenisu, mini-golfu či basketbalu.

Děti jistě nadchne trampolína, ale i sportovní programy a hry, které pro ně nachystá animační tým. K dispozici je pro ně také hřiště a 6x týdně se mohou vydovádět na dětské diskotéce.

Koupání nejen v Balatonu, výlety i sportování

Jen 250 metrů od hotelu leží proslulé "maďarské moře" Balaton. Koupání je vhodné již od května, vydat se můžete i na procházku podél pobřeží. Zkuste plachtění, kajak, kanoi, vodní lyže nebo golf. V hotelu vám rádi zapůjčí kola.

Pokud zatoužíte po termálních pramenech, vydejte se na výlet do okolních měst.

  • V městečku Balatonfüred na vás dýchne příjemná lázeňská atmosféra. Vyvěrá zde 7 pramenů z nichž se jeden používá k pitným kúrám. Léčivá minerální voda je vhodná při srdečních onemocněních.
  • Siófók (40 km) je dalším lázeňským městem, kde si skvěle odpočinete v římských lázních Galérius, kde nechybí bazény s termální vodou, atrakce i relaxační prvky (sauna, pára, vířivka).
Danubius Hotel Annabella *** Superior

Danubius Hotel Annabella *** Superior

Deák Ferenc utca 25. , Balatonfüred
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+36-87-889-400

balaton.sales@danubiushotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná