Vychutnejte si historické centrum maďarského Köszegu z okna hotelu Irottkö s polopenzí, neomezeným wellness se solnou jeskyní a vířivkou i celodenním vstupem do lázní Bük. Děti do 6 let zdarma a mnoho dalších výhod.

O ubytování

Hotel Írottkő *** se nachází přímo v historickém centru města Kőszeg v podhůří rakouských Alp. Jurisicsův hrad (400 m) leží doslova pár kroků od hotelu. Dále zde najdete starobylé opevnění s Velkou věží (300 m) či krásné náměstí (200 m) se spoustou architektonických a památkových skvostů. Za návštěvu rozhodně stojí lázeňské město Szombathély (15 km), kde najdete Kámonské arboretum. V dalších nedalekých lázních Bük (20 km) na vás kromě lázní Bükfürdő čeká i obrovské golfové hřiště a několik zábavních parků. Kopce kolem Kőszegu jsou ideální pro výlety pěšky i na kolech.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Design či Panorama (18 m²). Oba druhy pokojů jsou vybaveny manželskou postelí či dvěma oddělenými lůžky, satelitní televizí, WiFi připojením a minibarem. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem, anebo vanou.

  • Pokoj Design má moderní interiér a výhled na ulici.

  • Pokoj Panorama je laděný spíše do historického stylu a nabídne panoramatický výhled na centrum města.

Na čem si pochutnáte?

Moderní hotelová restaurace vybavená v rustikálním stylu nabízí především jídla tradiční maďarské a vegetariánské kuchyně. Ráno si zde vychutnáte snídaně ve formě bufetu. Přes den je možné vybírat pokrmy z jídelního lístku. Večeře mají v závislosti na obsazenosti hotelu bufetovou, nebo servírovanou podobu.

Kde budete relaxovat?

Na všechny starosti snadno zapomenete v hotelovém wellness. Najdete zde vířivku, tepidárium a solnou jeskyni. Tělo si můžete prohřát v saunovém světě s finskou, parní, aroma i infra saunou. Pro ještě více relaxace si lze dopřát masáž či kosmetické procedury.

Hotel Írottkő ***

Hotel Írottkő ***

Fő tér 4 , Kőszeg
Maďarsko

Provozuje společnost:
Irottko Hotel Kft. IČ: 18-09-1022193


+(36) 94 360 373

info@irottko.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování dle ceníku parkoviště

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
1,5 km
Zastávka
0,4 km