Dopřejte si jedinečný pobyt v Hunguest Hotel Répce ***, který je propojený s termálními lázněmi Bük vyhřívanou chodbou. Vstup do wellness hotelu i do lázní máte v ceně. Pobyt je ideální pro páry, rodiny i seniory.
Dopřejte si jedinečný pobyt v Hunguest Hotel Répce ***, který je propojený s termálními lázněmi Bük vyhřívanou chodbou. Vstup do wellness hotelu i do lázní máte v ceně. Pobyt je ideální pro páry, rodiny i seniory.

Hunguest Hotel Répce *** v areálu oblíbených lázní

Hunguest Hotel Répce *** najdete v klidném prostředí města Bükfürdő, hned vedle lázní Bük, se kterými je hotel přímo propojen vyhřívanou chodbou. Ubytování poskytuje v komfortních pokojích, které jsou vybaveny dle 3* standardu.

Hotel z prestižního řetězce Hunguest Hotels je velice oblíbený u českých zákazníků, mnoho informací dostanete v hotelu v češtině.


Využijte jedinečnou příležitost získat pobyt v hotelu Répce přes slevový portál. Kupte si pobyt s námi a získejte tak tu nejlepší možnou cenu na trhu.


V hotelové restauraci okusíte maďarské speciality. K dispozici je bar, který je skvělý na osvěžení během dne.

V hotelovém wellness centru je vnitřní plavecký bazén (23 – 25 °C), vířivka, perličková koupel, sauna, solárium i masážní centrum, kde si můžete dopřát různé procedury.

Odpočinek ve světově proslulých termálních lázních

Lázně Bük patří k celosvětově známým lázním a jsou druhé největší v Maďarsku. Najdete zde nespočet plaveckých a zážitkových bazénů a nechybí ani saunový svět a prostory pro relaxaci. V ceně balíčku máte vstup do I. zóny lázní s bazény a léčivou vodou. Můžete si však připlatit i vstup do zážitkových lázní a saunového světa, dohromady za cca 4300 HUF (370 Kč).

  • Areál lázní se rozprostírá na 14 ha a rozloha bazénů přesahuje 5 200 m².
  • V bazénech je léčivá termální voda o teplotě 32 - 38 °C.
  • Vnitřní a vnější bazénový lázeňský komplex má dohromady 33 bazénů se vzduchovými tryskami, chrliči vody, protiproudem či tobogány.
  • Nechybí dětský bazén, brouzdaliště, bazén s atrakcemi a termální bazény. Více se dočtete zde.
  • Ve Světě saun najdete tepidárium, parní lázně, infra a finskou saunu, aromatickou i venkovní saunu. Využijte i ochlazovací bazén, vířivka a Kneippův bazén.
  • Dopřejte si lázeňské služby - lékařské vyšetření, hydroterapii, elektroterapii, fyzikální a kyslíkovou terapii.

Termální voda je vhodná při různých léčbách.

  • Například při léčbě poruch pohybového ústrojí a nemocí páteře.
  • Voda je vhodná jako poúrazová terapie a jako pitná kúra je doporučována v případech překyselení žaludku a zažívacích potížích

Lázně pro každého

Během své dovolené nemusíte areál hotelu a lázní ani opustit. Na jednom místě zde najdete vše, co potřebujete - léčivou vodu, sportovní vyžití, zábavu pro děti, lékařskou péči a také restaurace, bufety a bar, kde si můžete dopřát oběd či svačinu. Pobyt je tak vhodný i pro seniory.

Rádi sportujete? Využijte sportovní plochy a zahrajte si volejbal, badminton, fotbal, stolní tenis nebo se zapojte do organizovaných sportovních a zábavných programů. V hotelu vám rádi zapůjčí kola.

Dovolenou si užijí také děti, pro které je připraven dětský koutek s hračkami, moderní hřiště pro bezstarostnou zábavu, dětské bazény a samozřejmě bazénové atrakce včetně tobogánů a klouzaček.

Hunguest Hotel Répce ***

Hunguest Hotel Répce ***

Termál körút 26 , Bükfürdő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 12155169-2-44


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Částečná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,5 km
Vzdálenost od lázní
50 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
50 m