Dovolená v maďarském městě Pápa v krásném hotelu Villa Classica **** s bohatou polopenzí, vstupem do léčivých termálních lázní a neomezeným využíváním hotelové wellness zóny i zapůjčením kol zdarma.

O ubytování

Hotel Villa Classica **** leží v maďarském lázeňském městě Pápa jen pár kroků od historického centra města, které se pyšní zachovalou barokní architekturou. Blízko to budete mít také ke krásnému zámku rodu Esterházy (800 m) a termálním lázním (1 800 m), které se skládají z vnitřního i venkovního areálu.

Milovníky historie jistě zaujmou místní památky a muzea. Mimo jiné zde najdete celkem 13 kostelů, což je na menší město opravdu neobvyklý počet. Navštívit můžete také religiózní muzeum ve Starém kostele (650 m), muzeum modrotisku (500 m), jehož dílna patří k nejvýznamnějším v Evropě, nebo muzeum lékárnictví v lékárně Gránátalma (650 m).

Na výlet se vydejte do blízkého Celldömölku (30 km) s unikátními lázněmi na úpatí vyhaslé sopky. Sopečný původ místní půdy dodává jedinečný charakter i lokálnímu vínu, které rozhodně stojí za ochutnání. Z památek doporučujeme k návštěvě bývalý Benediktinský klášter ze 12. století. Vyrazit můžete také do Győru (42 km) či Sárváru (46 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortních pokojů vybavených vlastní koupelnou s fénem, satelitní televizí, WiFi připojením, trezorem, klimatizací a minibarem. Těšit se můžete na různorodé, propracované interiéry a příjemnou atmosféru.

  • Pokoje Standard (21-29 m²) nabízí komfortní ubytování s výhledem na venkovní terasu. Jsou vybaveny pohodlnou manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky a stolkem s posezením. Tyto pokoje neumožňují přistýlku.

  • Pokoje Superior jsou prostornější (30 m²), stylovější a s možností až 2 přistýlek. V nich navíc najdete pohodlné posezení, koupelnu s vanou a samostatnou toaletou. Na výběr jsou také pokoje Superior s balkonem (30-32 m²), které jsou moderní, laděné do modré a zlaté barvy a nabízí krásný výhled. Do těchto pokojů je možné umístit 1 přistýlku.

  • Luxury Suite (40 m²) je extra prostorný apartmán, ve kterém najdete samostatnou ložnici, rustikální kuchyni, obývací pokoj se sedací soupravou a koupelnu laděnou do barokního stylu. Navíc je zde možné umístit až 2 přistýlky, takže se jedná o pokoj ideální pro rodiny s dětmi.

  • Tematické pokoje (30 m²) jsou laděné do různých stylů, užijete si například alpskou atmosféru tyrolského pokoje, kouzelný bavorský pokoj, hřejivé prostředí mexického pokoje nebo romantický pokoj Moulin Rouge. Všechny tyto pokoje jsou dvoulůžkové, mají vlastní koupelnu

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vás okouzlí atmosférou Ameriky 50. let s postavami, jako je James Dean, Elvis Presley, Louis Armstrong nebo báječná Marilyn Monroe. V obsáhlém menu, které je k dispozici i v češtině, nechybí tradiční maďarské i mezinárodní speciality. Díky kombinaci moderních technologií a těch nejčerstvějších surovin si zaručeně pochutnáte. Jen pozor, v neděli restauraci zavírá už ve 14:30 hodin.

Kde budete relaxovat?

Dokonalou relaxaci zažijete ve wellness centru, které je laděno do orientální stylu, což poznáte na první pohled díky krásné výzdobě. K dispozici jsou 3 druhy saun (finská, bio a infra), zážitkové sprchy, stroj na masáž nohou, masážní křeslo a relaxační křesla.

Něco navíc

Zavítejte také do stylového Safari Clubu, kde si můžete zahrát kulečník, šipky, fotbálek či karty. V hotelu vám také rádi zapůjčí kola.

Hotel Villa Classica ****

Hotel Villa Classica ****

Bástya utca 1 , Pápa
Maďarsko

Provozuje společnost:
Villa Classica Kft. IČ: 19-09-514955


+36 30 467 93 95

info@villaclassica.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
1,8 km
Zastávka
0,7 km