Odpočiňte si v maďarských lázních Eger, poznejte zajímavé památky a ochutnejte místní víno. V ceně balíčku je ubytování v hotelu Minaret *** v centru lázeňského města a celodenní vstup do lázní. Dítě do 4 let zdarma.

O ubytování

Park Hotel Minaret *** se nachází přímo v centru maďarského města Eger, ve vinařské oblasti nedaleko Bukových hor. Tato lokalita se pyšní sáhodlouhou historií, která na vás dýchne z krásných dobových staveb, včetně středověkého hradu. Velkým lákadlem jsou samozřejmě místní lázně, které tu najdete rovnou dvoje – Turecké lázně (900 m) se stovkami let historie a Městské termální lázně (800 m) s areálem o ploše 5 hektarů a 13 bazény.

Hned vedle budovy hotelu se tyčí známá památka z turecké éry – čtyřicetimetrový minaret. Z terasy minaretu uvidíte historické centrum Egeru jako na dlani. Krátkou procházkou dojdete také na hrad Jager (700 m), v jehož sklepení je zajímavá expozice o hradním vězení. Za vidění dále stojí gotický biskupský palác (800 m) či slavná ulička Lajos Kossuth (600 m) s nádhernými barokními paláci. Milovníci vína by neměli vynechat návštěvu vinařského Údolí krásných žen (3 km), kde se nachází spousta vinných sklípků.

Na výlet si můžete vyrazit do nedalekého Egerszalóku (7,4 km). Jeho perlou je nádherný, moderní lázeňský komplex a uvidíte zde i jeden přírodní unikát – Solný kopec rozloze 1 200 m² vytvořený vyvěráním minerální vody. Za dalšími přírodními krásami vyrazte do malebného údolí Szilvásvárad (27,6 km) a nechte se ohromit kouzelným Závojovým vodopádem, prozkoumejte jeskyni Istállóskői a rozšiřte si obzory v Lesním nebo v Lesnickém muzeu.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortně vybaveném pokoji s klimatizací, televizí, vlastní koupelnou s fénem, malou chladničkou, televizí a WiFi připojením.

  • Dvoulůžkový podkrovní pokoj měří 8-10 m² a najdete jej ve druhém nebo třetím patře hotelu, odkud si můžete užívat krásný výhled na minaret nebo egerský hrad. Pokoj je vybavený 2 postelemi, které mohou být oddělené nebo spojené ve dvoulůžko, a psacím stolem.

  • Třílůžkový podkrovní pokoj má plochu 14 m² a najdete jej také v horním patře hotelu. V pokoji jsou 3 jednolůžkové postele (z toho 2 spojené do dvoulůžka) a toaletní stolek.

  • Dvoulůžkový pokoj Classic nabídne více prostoru (14-16 m²) a najdete jej v prvním patře. Z pokojů Classic pokojů budete mít výhled na minaret a vnitřní nádvoří hotelu, jsou vybavené manželskou postelí a toaletním stolkem.

  • Třílůžkový pokoj Classic o ploše 14-16 m² ubytuje hosty na manželské posteli a samostatném jednolůžku. V pokoji je také toaletní stolek a malý stůl s židlí k posezení.

  • Čtyřlůžkový rodinný pokoj je v hotelu největší (30 m²) a hodí se především pro rodiny. Zahrnuje dvoulůžko a 2 samostatné jednolůžkové postele.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s příjemnou zahrádkou ochutnáte maďarské i mezinárodní speciality. Hotel má i svůj vlastní vinný sklípek, kde se pořádají ochutnávky vín s živou hudbou. Okolí Egeru je vyhlášenou vinařskou oblastí. Vyzkoušejte například nejslavnější místní červené víno Býčí krev.

Park Hotel Minaret ***

Park Hotel Minaret ***

Knézich Károly utca 2 , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
Minaret Hotel Kft. IČ: 10-09-034133


+(36) 36 517 000

info@minarethoteleger.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování v okolí za poplatek

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
1 km