Zajeďte si na dovolenou do hotelu Ködmön **** v malebném lázeňském městečku Eger. Využijte vstup či slevu do termálů, lenošte v hotelovém vířivém bazénku, zkuste aroma terapii nebo si odpočiňte v sauně či parní kabině.

O ubytování

Hotel Ködmön **** se nachází v klidné části historického města Eger. Za perfektním odpočinkem se vydejte do vyhlášených termálních lázní (2 km). Při procházce městem byste neměli minout hrad Jager (2 km) s expozicí o hradním vězení, gotický arcibiskupský palác (1 km), egerský minaret (2 km) či uličku Lajos Kossuth (1,5 km) s několika nádhernými barokními budovami. Skoro na každém kroku narazíte na vinný sklípek, kde můžete ochutnat výborné místní víno.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném dvoulůžkovém pokoji typu Superior s balkonem. K vašemu pohodlí pokoje disponují klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, minibarem, trezorem a vlastní koupelnou s fénem, ručníky a kosmetikou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Ködmön Csárda si ráno vychutnáte snídani ve formě bufetu. Večer se zde podávají servírované večeře. Těšit se můžete na speciality maďarské i mezinárodní kuchyně.

Kde budete relaxovat?

O dokonalý relax se postará wellness centrum, ve kterém najdete vířivku a finskou, parní i aroma saunu. Den si můžete zpříjemnit také masáží.

Hotel Ködmön ****

Hotel Ködmön ****

Szépasszonvölgy , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
Szépasszonyvölgy Kft. IČ: 10-09-024209


+36 36 515 803

info@hotelegerkodmon.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
2,1 km
Zastávka
1,2 km