Pátráte po dovolené, která snoubí odpočinek ve wellness, lázně i procházky po historickém městě? Pak rozhodně zamiřte do hotelu Platan v Székesfehérváru a užijte si večeře při svíčkách i vstup do tureckých lázní.
Pátráte po dovolené, která snoubí odpočinek ve wellness, lázně i procházky po historickém městě? Pak rozhodně zamiřte do hotelu Platan v Székesfehérváru a užijte si večeře při svíčkách i vstup do tureckých lázní.

Jeden z nejoblíbenějších hotelů v Székesfehérváru

V Székesfehérváru, v krásném městě, ve kterém turisté mohou vyrážet na zábavné procházky a užívat si romantiky, naleznete hotel Platan ***. Místo, kde si odpočinete a zároveň vám poslouží jako skvělý výchozí bod pro vaše každodenní zážitky.

3* hotel se nachází v centru města a nabízí celkem 28 moderních pokojů a restauraci, kde se podávají vynikající jídla. Ubytováni budete v klimatizovaném pokoji s vlastní koupelnou, ledničkou, satelitní TV a ústředním topením.


Jednou z předností hotelu je milý a ochotný personál, který si hosté nemohou vynachválit. Dále často vyzdvihují útulné a čisté prostory a v neposlední řadě výbornou polohu hotelu Platan. Díky tomu všemu se na portále Booking.com těší velmi dobrému hodnocení 8,2 z 10.


Polopenze v hotelové restauraci

Začněte svůj den bohatou snídaní, která se podává od 6:00 do 10:00 hodin. Při večeři můžete ochutnat typické maďarské speciality i mezinárodní dobroty.

V hotelu vám také rádi nabídnou některé z lokálních vín, které budou onou pomyslnou třešničkou vaší skvělé večeře při svíčkách.

Stylové turecké lázně Arpád

Přibližně 7 minut chůze od hotelu se nacházejí turecké lázně Arpád, kam máte vstup zcela zdarma.

Stylové lázně se těší výborné pověsti a zamířit sem můžete do solné jeskyně, saunového světa, nebo se objednejte na masáž. V srdci paláce se pak nachází krásný sedací bazén s vodou o teplotě přibližně 36 °C.

Město oplývající historií

Székesfehérvár je jedno z největších maďarských měst a ve středověku dokonce sloužilo jako hlavní město. Takže pokud jde o historii, památky a atmosféru, rozhodně se máte na co těšit.

  • Zámek Bory, fantastická rarita města, kterou ve 20. století vybudoval sochař Jenő Bory se svou ženou.
  • Historické centrum s barokními stavbami.
  • Bazilika sv. Štěpána, která slouží jako místo odpočinku středověkých králů. Gotická kaple sv. Anny z 15. století
  • Nezapomeňte ani na muzea a památníky, kterými se to v Székesfehérváru jen hemží.
  • Za zmínku stojí i květinové hodiny, které můžete navštívit kdykoli během roku.
  • Vyrážíte na dovolenou i se svými dětmi? V Koronás Parku najdete adventure park, kde se budou moci vyřádit na prolézačkách, skluzavkách a dalších atrakcích.

Zajeďte si také do 18 km vzdálených termálů Agard Thermal Spa. Pokud chcete někam na výlet, co třeba k Balatonu (45 km), kde si užijete koupání i romantické procházky, případně se vydejte za historií do hlavního města Budapešti (60 km). Za pozornost stojí také úchvatný zámek Nádasdy v Nádasdladány.

Hotel Platan ***

Hotel Platan ***

Gyümölcs utca 28 , Székesfehérvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Fehérplatán Kft. IČ: 14529287-2-07


+36 22 505 920

info@hotelplatan.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná