Ubytování jen 500 metrů od termálního jezera v centru města, bohaté snídaně a večeře, sauny i bazén. To vše nabízí hotel CE QUELLE ****, ve kterém strávíte perfektní dovolenou. Hotelový personál hovoří slovensky.
Ubytování jen 500 metrů od termálního jezera v centru města, bohaté snídaně a večeře, sauny i bazén. To vše nabízí hotel CE QUELLE ****, ve kterém strávíte perfektní dovolenou. Hotelový personál hovoří slovensky.

Blahodárný odpočinek pro tělo i duši v centru Hévízu

Renovovaný hotel CE Quelle **** je situován přímo v centru Hévízu, avšak jeho okolí je dostatečně klidné, takže váš odpočinkový pobyt nebude nic rušit. Slavné termální jezero se nachází pouhých 500 metrů od hotelu, tedy zhruba 7 minut vycházkové chůze.

Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích typu Superior s vlastní koupelnou, TV, lednicí a klimatizací. Některé z nich mají balkóny a vy si tak budete moci užít krásný výhled na okolní krajinu.

Budete se zde cítit jako v bavlnce - starat se o vás bude vysoce kvalifikovaný, zdvořilý a věčně se usmívající personál, jehož ochotu si hoteloví hosté nemohou vynachválit.


Nemusíte se bát ani jazykové bariéry - v CE Quelle **** najdete i osobu mluvící slovensky, která v případě potřeby vyřídí vaše požadavky.


Kulinářské zážitky

V restauraci Salvia se těšte na bohaté bufetové snídaně, večeře a salátový bar. Na vyžádání je možné připravit i speciální jídla pro alergiky a diabetiky.

Na baru si zase můžete dát koktejl, kávu nebo skleničku vína.


Wellness s termální vodou Hévízu

Za termální vodou nemusíte chodit daleko - zaplavat si v ní totiž můžete přímo v bazénu v hotelovém wellness centru. To dále zahrnuje různé druhy saun (finskou, infračervenou, solnou kabinu a aroma kabinu) a širokou nabídku masáží - aroma masáže, masáže hlavy, masáže esenciálními oleji a mnohé další, kterými můžete rozmazlovat své tělo.

Wellness je otevřeno od 7:30 do 19:30 hodin.


Unikátní léčivé lázně u termálního jezera Hévíz

Nejoblíbenější termální jezero v Maďarsku - Hévíz o rozloze 4,4 ha s léčivými účinky, kolonádou, zahradami a dalšími lázeňskými atrakcemi najdete jen kousek od hotelu. Jezero je označeno za národní přírodní památku a je největším termálním jezerem v Evropě a tradice lázeňství se zde drží již od roku 1795. Teplota kolem 30 °C umožňuje celoroční provoz lázní. Voda tryská z hloubky 38 metrů a díky tomu se obměňuje každé tři dny a je velmi bohatá na minerály.

Hotel Fit Hévíz (pův. CE Quelle)

Hotel Fit Hévíz (pův. CE Quelle)

Kossuth Lajos u. 76 , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Vagabond Management Kft. IČ: 01-09-208546


+36 83 340 484

sales@hotelfitheviz.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0 m