Vyberte si pobyt se snídaní či polopenzí a užijte si nejen celodenní vstup do známých termálů a finskou i infra saunu přímo v penzionu, ale také horkou koupel nebo solárium. Při příjezdu dostanete welcome drink zdarma.

O ubytování

Penzion Marben *** s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v městečku Hegykő v bezprostřední blízkosti oblíbeného lázeňského areálu Sá-Ra Termál (700 m). Dokonalý odpočinek zažijete také v termálních lázních Balf, které nabízejí nádherné panoramatické výhledy na okolní Lőverské vrchy či dokonce až na rakouské Alpy. Při pobytu v této lokalitě byste rozhodně neměli vynechat návštěvu Neziderského jezera (3 km), které je na Seznamu památek UNESCO. Nedaleká Šoproň (18 km) je plná historických míst včetně zachovalých středověkých hradeb či malebného náměstí Fő tér (1,5 km) s barokními domy a morovým sloupem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji. K vybavení pokoje patří klimatizace, satelitní televize, WiFi připojení, telefon, trezor a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se můžete těšit na snídaně ve formě bufetu.

Kde budete relaxovat?

Pro maximální komfort a odpočinek máte k dispozici hotelové wellness centrum. Můžete zde lenošit ve finské sauně a infrasauně. V létě je v provozu venkovní bazén. Den vám zaručeně zpříjemní masáž. K dispozici je také solárium.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je na zahradě připraveno dřevěné hřiště.

Marben Panzió ***

Marben Panzió ***

Alsószer u. 1. , Hegykő
Maďarsko

Provozuje společnost:
Marben Vendéglátó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. IČ: 08-09-011066


+36 99 540 250

info@marben.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén