Maximální relaxace ve wellness s vnitřním bazénem a vířivkou, ubytování v luxusních pokojích zámeckého hotelu, polopenze s romantickou večeří při svíčkách, to je dovolená v zámeckém hotelu Kastélyhotel Sasvár.
Maximální relaxace ve wellness s vnitřním bazénem a vířivkou, ubytování v luxusních pokojích zámeckého hotelu, polopenze s romantickou večeří při svíčkách, to je dovolená v zámeckém hotelu Kastélyhotel Sasvár.

Luxusní zámecký hotel v náručí pohoří Mátra

Vypravte se na romantický pobyt do luxusního zámeckého hotelu Sasvár, který najdete v městečku Parádsasvár. Hotel je obklopen přírodou a pohořím Mátra, které je nejvyšším pohořím v Maďarsku.

Ať už se rozhodnete pro ubytování v renesančním, romantickém či rendez-vouse křídle, váš pokoj bude elegantní a vybavený stylovým nábytkem, LCD TV, klimatizací a minibarem. Chybět nebude koupelna s prostornou vanou.

Těšte se na mezinárodní i maďarské lahůdky, které okusíte v hotelové restauraci Aquila. K dispozici je i bar, kde si kdykoli můžete dopřát osvěžující drink.

Relaxace ve wellness a bohaté sportovní vyžití

V zámeckém wellness si dopřejte relaxaci ve vnitřním bazénu s masážním chrličem, vířivce, páře, solné kabině a sauně. Je tu také Kneippův chodník a solárium.

Dáváte přednost aktivnímu odpočinku? Tak to uvítáte bohaté sportovní vyžití. Zdarma využijte tenisové kurty, squash, kulečník, bowling, zahrajte basketbal a volejbal nebo si zacvičte ve fitness.


V hotelu myslí i na děti, pro které je připraveno venkovní dětské hřiště, ale také vnitřní herna.


Léčivá termální voda na dosah

  • Lázně Eger (37 km) - byly založeny v roce 1934 a nabízí areál se 6 bazény, nechybí ani brouzdaliště a zážitkový bazén. Celodenní dospělé vstupné do termálních lázní je 1 900 HUF (cca 170 Kč).

  • Lázně Egerszálok (37 km) - se mohou pochlubit unikátním pramenem vyvěrajícím z hloubky 410 metrů. V lázních najdete 17 bazénů a atrakce. Celodenní vstupné zakoupíte za výhodnou cenu cca 5 500 HUF/osoba (cca 490 Kč).

  • Lázně Demjén (42 km) - jsou nejmladší lázně v okolí - byly otevřeny roku 2010. Najdete zde 6 venkovních bazénů, 2 kryté bazény s termální vodou (až 68 °C) a různé atrakce. Celodenní vstupenka pro dospělého stojí cca 1 700 HUF (150 Kč).

Kastélyhotel Sasvár

Kastélyhotel Sasvár

Kossuth u. 1. , Parádsasvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
NEOCOOP Kft IČ: Pleasecomplete


+36 36/444-444

info@khs.hu

Check In
15:00 - 21:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná