K oblíbenému Balatonu můžete vyrazit s celou rodinou kdykoliv během jarních dnů. Užijte si neomezené wellness, masáž a koktejl v Hotelu Silverine Lake Resort **** Superior ve městě Balatonfüred.

O ubytování

Hotel Silverine Lake Resort ****superior se nachází jen 2 minuty chůze od břehu oblíbeného jezera Balaton. V létě si tak užijete opalování, lenošení na pláži, koupání i projížďky kolem jezera na kole. V zimě se zase těšte na romantické procházky kolem zamrzlé vodní hladiny. Vydat se můžete do Annagora Aquaparku (1,7 km) i do centra známého městečka Balatonfüred.

Kde budete spát?

Všechny mají vlastní koupelnu, klimatizaci, TV, fén, minibar, sejf a set na přípravu kávy či čaje. Pokochat se z nich můžete pohledem na promenádu Zákonyi Ferenc. Laděné jsou do hřejivých hnědo-červených barev, takže se zde budete cítit velice příjemně.

Na čem si pochutnáte?

Rozmazlujte své chuťové buňky v restauraci Portunus, kde vám připraví to nejlepší z maďarské i mezinárodní gastronomie. Dále můžete zavítat i do Amaryllis Café & Prosecco Baru na lahodnou kávu, čaj, nebo, jak už název napovídá, na skleničku či láhev Prosecca.

Kde budete relaxovat?

Zavítejte do hotelového wellness, kam budete mít zcela neomezený vstup. Těšte se na parní lázně, tepidárium, frigidárium a kaldárium, dále na solnou kabinu, Kneippův chodník, bazén s teplou vodou, aroma lázeň, vířivku a finskou saunu. Pro vaše děti je zde zase vnitřní vytápěný bazének.

Relaxujte a zároveň dopřejte svému tělu péči, kterou si zaslouží. Pobyt v kaldáriu například uvolňuje ztuhlé svaly a pročisťuje dýchací cesty. Pobyt v infrasauně vás prohřeje a odplaví toxiny. Hotel navíc nabízí i další wellness a zkrášlující procedury, jako jsou masáže.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici dětské hřiště a herna.

Hotel Silverine Lake Resort ****superior

Hotel Silverine Lake Resort ****superior

Zákonyi F.u.4. , Balatonfüred
Maďarsko

Provozuje společnost:
Silver Invest Kft. IČ: 13532080-2-19


+36 30 648 6072

recepcio.balaton@silverinelake.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén