Hotel Korona **** s 200 let starým vinným sklepem nabízí nezapomenutelnou lázeňskou dovolenou přímo v Egeru. Těšte se na neomezené wellness s bazénem, vířivkou, saunami i solnou kabinou. Dítě do 5,9 let zdarma.
Hotel Korona **** s 200 let starým vinným sklepem nabízí nezapomenutelnou lázeňskou dovolenou přímo v Egeru. Těšte se na neomezené wellness s bazénem, vířivkou, saunami i solnou kabinou. Dítě do 5,9 let zdarma.

Komfortní hotel přímo v Egeru

Hotel Korona **** leží přímo v centru maďarského lázeňského města Eger, zároveň však v klidné části obklopené zelení. Bydlet budete v krásných pokojích, které jsou vybaveny dle 4* standardu.

Těšte se na maďarské pochoutky formou polopenze, která se servíruje v restauraci formou bufetu. 14 m pod zemí se v hotelu ukrývá 200 let starý vinný sklípek István a muzeum vína, takže víno zde můžete nejen ochutnat, ale také se dozvědět něco o jeho historii.

Neomezený odpočinek ve wellness

Perfektní relaxaci zažijete ve wellness centru (6:30 - 20:00 hodin), kde budete mít k dispozici zážitkový bazén, vířivku, sauny (finská, infra, aromatická), solnou kabinu i relaxační místnost. Během odpočinku si můžete dát bylinný čaj.

Za poplatek využijte také solárium nebo si dopřejte jednu z masáží či kosmetických procedur.

Lázně v Egeru i unikátní jeskynní lázně v Demjénu

  • Tradice lázní Eger sahá až do roku 1932. Najdete zde 7 bazénů s termální radioaktivní vodou (37 °C), která má blahodárné účinky na revmatismus a záněty kloubů. Nechybí ani masážní a zábavní prvky. Celodenní vstup do těchto lázní pro dospělého stojí 1 900 HUF (cca 190 Kč).

  • Na výlet určitě vyrazte do unikátních lázní Egerszálok (6 km). Jsou zde bazény (vnitřní i vnější) s termální léčivou vodou (37 °C). Součástí lázní je také jedinečný solný kopec, který vznikl vysrážením soli. Celodenní vstupné zakoupíte za výhodnou cenu cca 5 500 HUF/osoba (cca 550 Kč).

  • Unikátní jeskynní lázně v Demjénu (14 km) ležícím na kopci s krásným výhledem do okolí. Jeskynní lázně zabírají plochu 1 500 m² a užijete si zde koupání v léčivé termální vodě (30 - 38 °C). Zážitek z koupání umocní různé světelné efekty, relaxační prvky, ale i nový tobogán.

Hotel Korona ****

Hotel Korona ****

Tündérpart utca 5. , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
Top Star Kft. IČ: 10-09-020868


+36-36-313-670

info@koronahotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná