Populární termální lázně Mosonmagyaróvár si užijete v Thermal Hotelu Superior ***, který leží hned vedle. Těšte se na polopenzi, privátní wellness s vířivkou, solnou jeskyni, léčivý bahenní zábal a masážní křeslo.
Populární termální lázně Mosonmagyaróvár si užijete v Thermal Hotelu Superior ***, který leží hned vedle. Těšte se na polopenzi, privátní wellness s vířivkou, solnou jeskyni, léčivý bahenní zábal a masážní křeslo.

Hotel v areálu vyhlášených lázní Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel Superior *** patří k jednomu z nejvyhledávanějších ubytování ve městě a není se čemu divit. Město Mosonmagyaróvár, které vzniklo spojením tří vesniček, je celosvětově známé pro své lázně a Thermal Hotel Superior *** leží přímo v areálu lázní.

Bydlet budete v útulně zařízených pokojích s renovovaným sociálním zařízením (sprcha, WC). Součástí pokoje je také fén, minibar, klimatizace, LCD TV a WiFi připojení. Za příplatek si můžete objednat pokoj s balkonem.


Thermal Hotel Superior *** jsme osobně ověřili a nejvíce nás nadchlo privátní a nové wellness, široká nabídka masáží a ochotný personál. Skvělé je, že do lázní je to skutečně jen minutu chůze, takže můžete jít z hotelu do lázní klidně rovnou v županu. Více se můžete dočíst na našem blogu ZDE.


Vyhlášená maďarská kuchyně formou polopenze

Součástí hotelu je restaurace, ve které si užijete maďarské dobroty. Nezapomeňte si každé ráno vyzvednout na recepci lístečky na polopenzi a také si vybrat z menu, které je přeloženo také do češtiny, večeři.

Doporučujeme vám ochutnat výtečná maďarská vína. Pro děti je připraveno speciální dětské menu, které jim jistě zachutná.

Relaxace v privátním wellness

Pro hosty je v hotelu také moderní wellness centrum, ve kterém si můžete dopřát řádný odpočinek. Užijte si privátní vířivku, finskou saunu a relaxační lehátka. K dispozici je také solná jeskyně, ve které načerpáte novou energii a masážní křeslo.

Za příplatek si můžete vychutnat jednu ze spousty masáží, které vás příjemně uvolní. Nechte se hýčkat při čokoládové masáži, uvolněte se při masáží hlavy nebo si vyberte tu klasickou.


Celosvětově známé léčebné lázně Mosonmagyaróvár

Lázně Mosonmagyaróvár leží 50 m od hotelu (cca minuta chůze). Léčebné lázně a plovárna se nacházejí uprostřed zeleně v blízkosti centra města a jsou oblíbeným relaxačním místem lidí všech věkových kategorií.

Na co se v lázních můžete těšit?

  • Nechte na sebe působit účinky léčivé vody ve venkovním léčebném (35 - 37 °C) či sedacím (30 - 33 °C) bazénu.
  • Velcí i malí si jistě oblíbí venkovní termální bazén (30 - 32 °C), kde jsou k dispozici také různé atrakce jako například vodní hřib.
  • Termální bazén (36 - 38 °C), který je zároveň vnitřní i venkovní a součástí je také vířivka, si zamilujete.
  • Vhod přijde také plavecký termální bazén (30 - 32 °C), kde si zároveň můžete i posedět. Zaplavte si také v krytém bazénu s délkou 33,3 metrů a teplotou 28 - 29 °C nebo v plaveckém venkovním bazénu o délce 25 metrů (26 - 28 °C).
  • Lázně jsou otevřeny po celý rok a ceny se pohybují okolo 12 €/dospělá osoba/celodenní vstup a 7,5 €/dítě od 6 do 12 let. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Za příplatek můžete využít také saunový svět (8 €/dospělá osoba/celodenní vstup). V pondělí stojí vstup 8,5 €/dospělá osoba či 6,5 €/osoba (pro plavce). Vstupné každý den po 16:00 hodině je 9 €/osoba. Rodinné vstupné pro 2 dospělé a 2 děti je 34 €.

Jaké účinky má místní termální voda?

Termální prameny v Mosonmagyaróváru se řadí mezi 5 nejléčivějších vod Evropy (termální pramen tvoří alkalická, hydrogen-uhličitanová voda tryskající z hloubky až 2 km a její teplota dosahuje 74 °C).

Voda léčí choroby kloubů a páteře, záněty kloubů, záněty průdušek, onemocnění dutin a další nemoci.

Thermal Hotel Superior ***

Thermal Hotel Superior ***

Kolbai K. u. 10 , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Club Eldorado Kft IČ: 08-09-006146


+ 36 96 206 871

reservation@thermal-movar.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 m