Zajeďte si do oblíbené lokality Miskolc Tapolca v severním Maďarsku a vychutnejte si dovolenou se vstupem do jeskynních lázní, wellness s vířivkami a venkovního bazénu přímo v hotelu. V ceně také zapůjčení kol či tenis.

O ubytování

Park Hotel *** se nachází v Miskolci, třetím největší městě Maďarska. O zábavu tu tedy nebudete mít nouzi. Pokud rádi obdivujete architekturu a historické památky, navštivte gotický kostel Avas (5,5 km), který je nejstarší budovou ve městě, podívejte se do ortodoxního řeckého kostel na náměstí Deák tér (6 km) s unikátní výzdobou nebo vyražte na hrad Diósgyőr (10 km), kde dříve sídlila i maďarská královna. Za návštěvu stojí také malebná zahrada Népkert (5 km) se vzácnými květinami i klasicistními domy.

V zimních měsících se potom ve městě odehrávají vyhlášené vánoční trhy, které patří k nejkrásnějším v Maďarsku. Součástí atrakcí bývá vánoční tramvaj, ruské kolo, živá představení a koncerty či různé rukodělné dílny.

S dětmi můžete vyrazit do ZOO (13 km), do Adventure parku Miskolctapolca (1 km) s lezeckými drahami nebo na bobovou dráhu. Nedaleko najdete také Avalon Park (2,2 km) s motokárami, wellness a dětskou džunglí. Pro klidnější strávení dne s rodinou můžete zvolit například výlet jednokolejkou (9,8 km) s výhledem na přírodní scenérie nebo návštěvu Muzea Panonského moře (5 km), ve kterém najdete exhibice věnované vzniku Země, fosilie aj.

V okolí najdete také mnoho přírodních krás, například jezero Csorba (11,4 km), které je populárním místem ke koupání, rybaření nebo pozorování vodního ptactva. Za výlet stojí také Národní park Bükk/Bukové hory (26 km), největší národní park v Maďarsku, který je známý především svými jeskyněmi, nebo jako útočiště řady druhů ohrožených zvířat.

Samozřejmě nesmíme vynechat ani zmínku o slavných lázních. Velkým lákadlem jsou unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca a Ellipsum Adventure. Navštívit můžete také například Turecké lázně nebo Termální a zážitkové lázně v Egeru (67 km) a termály v dalších městech, jako je Bogács (50 km), Egerszalók (67 km), Demjén (84 km), či Hajdúnánás (90 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortních pokojích s vlastní koupelnou, bezplatným připojením k WiFi a veškerým praktickým vybavením.

Vybírat můžete z těchto variant:

  • Dvoulůžkový pokoj Standard disponuje manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky. Zařízený je psacím stolem, ledničkou, šatní skříní, televizí a nočními stolky s lampičkami. V soukromé koupelně najdete sprchu a toaletu. Vybrat si lze pokoj s balkonem, bez balkonu nebo v podkroví.

  • Třílůžkový pokoj Standard je vybavený manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem. Dále můžete využívat psací stůl, televizi, větrák, šatní skříň a noční stolky. Ve vlastní koupelně je sprchový kout a toaleta.

  • Apartmán Standard má dvě místnosti a ubytuje až 4 hosty. V obou pokojích je manželská postel, ke společnému vybavení poté patří stůl se židlí, televize, lednička, šatní skříň a noční stolky s osvětlením. V koupelně najdete sprchu a toaletu. Zvolit si lze buď apartmá s balkonem, nebo bez balkonu.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vás zve na výtečné jídlo, které vám dobije baterky a vykouzlí úsměv na tváři. Pochutnávat si budete ve stylové prosklené terase nebo prostorné vnitřní jídelně, kde se servírují snídaně a večeře. Svůj oblíbený drink nebo něco malého na zub si dopřejete v lobby baru u recepce, kde jsou pro vaše maximální pohodlí připravená kožená křesílka.

Kde budete relaxovat?

Toužíte po jedinečném relaxu? Dopřejete si ho v parádním wellness centru přímo v hotelu. V sezóně si zaplavete ve venkovním bazénu, u kterého najdete pohodlná lehátka. Vedle bazénu na vás čeká vířivka, kterou lze využívat po celý rok.

Vířivku najdete i ve vnitřní wellness zóně, kde je k vašemu odpočinku připravená také finská sauna a solná místnost. Pro ještě kvalitnější relax vyzkoušejte unikátní bylinkovou terapii, která do vás vnese klid a dobrou náladu.

Díky skvělé poloze ubytování nebudete mít daleko vyhlášené jeskynní lázně Miskolctapolca, ve kterých si odpočinete jako nikdy předtím.

Cestujete s dětmi?

Hotel je skvělou volbou pro rodiny s dětmi. Na zahradě stojí dětské hřiště se skákacím hradem a personál vám rád poskytne dětské vybavení jako postýlky, židličky a vaničky. S dětmi si navíc užijete spoustu zábavy při stolním tenisu, fotbálku či billiardu.

Park Hotel ***

Park Hotel ***

Csabai út. 16 , Miskolc
Maďarsko

Provozuje společnost:
Parkhotel Club Kft. IČ: 23009567-2-05


+36 46 796 885

info@parkhotelmiskolctapolca.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 1 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,3 km