Vydejte se do Majerik Hotelu ***, který leží jen 100 metrů od termálního jezera Hévíz. Můžete si vybrat, zda využijete vstup k jezeru či hýčkání v beauty centru, při příjezdu na vás navíc čeká welcome drink zdarma.

O ubytování

Hotel Majerik *** leží v centru maďarského lázeňského města Hévíz pouhých 400 m od slavného termálního jezera s lázněmi, které patří k největším svého druhu na světě a příležitost k léčivým koupelím zde budete mít po celý rok. Po pobytu v lázních nezapomeňte prozkoumat i samotné město Hévíz. Malebné historické centrum s promenádou a vyhlášenými farmářskými trhy doslova láká k příjemným procházkám. Za návštěvu stojí zejména Farmářský trh (160 m) s lokálními delikatesami nebo architektonicky zajímavý kostel svatého Ducha (900 m).

Na výlet si zajeďte třeba do blízkého Keszthely (6 km), zde navštivte nádherný zámek Helios nebo zajímavá muzea – například tortury či vína. Městečko je přímo na břehu Balatonu, můžete tak odsud vyrazit i na projížďku lodí. Krásy okolního Národního parku Balatonská vrchovina pohodlně prozkoumáte pěšky či na kole po mnoha turistických trasách. Mezi oblíbené výletní cíle patří třeba hrad Sümeg (25,7 km), Chráněná krajinná oblast Malý Balaton (23 km) nebo poloostrov Tihany (65 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj měří 21 m² a má vlastní balkon. K vašemu pohodlí budete mít na pokoji k dispaozici televizi, WiFi připojení, lednici a telefon. Součástí pokoje je také koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a fénem.

Dvoupokojový apartmán je větší, na 27 m² najdete samostatnou ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Nechybí balkon, televize, WiFi připojení, lednice či telefon. V koupelně najdete vanu a fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete na speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. Ráno se v hotelové restauraci podávají snídaně ve formě bohatého bufetu. Večer se zde servírují vydatné večeře. Pokud dostanete chuť na oblíbený nápoj nebo něco malého k snědku, vydejte se do lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Velkým lákadlem hotelu je nabídka masáží včetně relaxačních, thajských, lymfodrenážních a dalších. Před masáží se můžete také náležitě prohřát a uvolnit v hotelové sauně.

Něco navíc

V hotelu si můžete zapůjčit jízdní kolo, budete tak mít ideální podmínky k cyklovýletům.

Majerik Hotel ***

Majerik Hotel ***

Ersébet Királyné u. 9 , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Majerik Hotel Kft. IČ: 20-9-077665


+36 20 298 7006

info@majerikhotel.hu

Check In
13:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 2 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
0,4 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
7,6 km