Wellness a neomezený vstup do termálních lázní Eger, na to vše se můžete těšit při pobytu v exkluzivním hotelu Flóra Hunguest ***, který se nachází v centru města u tureckých lázní a je chodbou přímo propojen s lázněmi.
Wellness a neomezený vstup do termálních lázní Eger, na to vše se můžete těšit při pobytu v exkluzivním hotelu Flóra Hunguest ***, který se nachází v centru města u tureckých lázní a je chodbou přímo propojen s lázněmi.

Jedinečný pobyt hotelu s přímým vstupem do termálů

Ubytujte se v Hunguest Hotelu Flóra ***, ze kterého to budete mít ke slavným termálům doslova pár kroků. Hotel se totiž nachází vedle pramenů a vy se tak můžete těšit na přímý vstup do lázní, se kterými je hotel propojen. Prožijte svou vysněnou lázeňskou dovolenou bez dojíždění a přecházení a v klidu si vychutnejte veškeré atrakce tureckých lázní.


Hotel Flóra *** spadá pod populární síť Hunguest Hotels, která garantuje perfektní zážitky. Můžete si být jisti kvalitním ubytováním i službami. Kupon platí až do konce října 2017, takže si stačí jen vybrat. Je libo zimní, letní nebo snad podzimní dovolenou?


V hotelu se nachází celkem 190 pokojů. Všechny jsou vybaveny televizí, minibarem a mají vlastní sociální zařízení. Většina z nich je klimatizovaná a připojíte se zde na internet prostřednictvím WiFi.

V restauraci si pochutnáte na dobrotách podle tradičních maďarských receptů ale i na mezinárodních pokrmech. Zde jsou formou bufetu podávány snídaně a večeře.

Relaxace na wellness ostrově

Pořádně si odpočinout budete moci v hotelovém wellness, které zahrnuje bazén, finskou, infra a aroma saunu, páru, vířivku, Kneippův chodník a relaxační areál.

V těchto nádherných, kvalitně vybavených prostorách si dokonale odpočinete. Až vaše tělo budou jemně masírovat bublinky ve vířivce, všechny starosti všedního dne rozhodně hodíte za hlavu.

Pokud si však budete chtít dát i trochu (nebo více) do těla, zajít můžete do moderně vybaveného fitness centra, v teplejších měsících pak třeba na tenisový kurt. K dispozici vám budou také šipky a ping-pong.

Uvolnění na masáži

Hotel nabízí širokou nabídku terapií a masáží, které si můžete dopřát za příplatek. V nabídce je masáž medová, čokoládová, švédská, thajská a mnohé další. Více informací se dozvíte zde.

Léčivé prameny termálních vod

Léčivé vody okolních termálních lázní si poradí se všemi problémy. Termální voda v lázních Eger je vhodná k léčbě kloubních a revmatických bolestí, nemocí páteře, kostních zranění a deformací pohybového ústrojí.

Lázně Eger byly založeny v roce 1932 a nabízí areál se 6 bazény (plavecký, termální, s léčivou vodou, vodopád, velký s radónovou termální vodou, dětský) - nechybí ani brouzdaliště a zážitkový bazén.


Do lázní Eger máte neomezený vstup v ceně balíčku.


Další tipy na výlety:

  • Lázně Egerszálok - se mohou pochlubit unikátním pramenem vyvěrajícím z hloubky 410 metrů o teplotě 65 - 69 °C. V lázních najdete 17 bazénů a atrakce. Celodenní vstup do lázní pro dospělého stojí 4 500 HUF (394 Kč)

  • Lázně Demjén - jsou nejmladší lázně v okolí - byly otevřeny roku 2010. Termální voda s teplotou 68 °C vyvěrá z hloubky 690 metrů. Najdete zde 6 venkovních bazénů, 2 kryté bazény s termální vodou a různé atrakce. Celodenní vstup pro dospělého stojí 1690 HUF (148 Kč).

Hunguest Hotel Flóra ***

Hunguest Hotel Flóra ***

Fürdő u. 5 , Eger
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 13-10-041729


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
90 m
Zastávka
0,1 km