Wellness hotel Calimbra **** leží jen pouhých pár minut chůze od jedinečných jeskynních lázní v Miskolci. Užijte si polopenzi, finskou saunu, infrasaunu, páru, solnou jeskyni a bazény. Nechybí ani poukázka na masáž.
Wellness hotel Calimbra **** leží jen pouhých pár minut chůze od jedinečných jeskynních lázní v Miskolci. Užijte si polopenzi, finskou saunu, infrasaunu, páru, solnou jeskyni a bazény. Nechybí ani poukázka na masáž.

Dovolená v ideální lokalitě

Calimbra Wellness and Conference Hotel **** se nachází v městské části Miskolctapolca, jen několik kroků od tamních jeskynních lázní.

Nabízí ubytování ve světlých, elegantně zařízených pokojích . Ve všech najdete stylový nábytek, TV s plochou obrazovkou, sejf, lednici a WiFi. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení a fén.

V restauraci s kapacitou pro 120 hostů, která se pyšní dvěma zkušenými šéfkuchaři, si vychutnáte lahodnou snídani a večeři formou bufetu.

Odpočinek v nádherných wellness prostorách

Pro své hosty má hotel připraveno také rozsáhlé wellness centrum. Najdete zde zážitkový bazén, plavecký bazén, finské sauny, páru, infrasaunu se světelnou terapií nebo třeba solnou jeskyni. Tu ocení nejen hosté s onemocněním dýchacích cest, ale každý, kdo si chce odpočinout od každodenních stresů.

Dopřát si zde můžete i masáž.

Exkluzivní jeskynní lázně s léčivou vodou

Po pouhých pár minutách chůze dorazíte k léčivým pramenům a jezeru ukrytému v jeskyni. Areál o rozloze 3,6 hektarů je otevřený celoročně a jen ve vnitřních prostorách se nachází hned několik bazénů: 2 termální s teplotou vody 33 - 35 °C, římský, bazén v jeskyni, tzv. "Star hall" - bazén pod hvězdnou oblohou (32 °C) a dětský. Nechybí ani saunový svět, lázeňské a wellness služby.

Léčivý vliv pramenů jezera Várhegy, které mají teplotu 30 °C, pomáhá hlavně na dýchací obtíže a kloubní onemocnění. Celodenní vstup pro dospělou osobu stojí 2 050 HUF (cca 180 Kč).

Na výlet do nádherné oblasti Lillafüred

  • Turisté zbožňují Lillafüred (19 km) s jezery, vodopády a jeskyněmi nebo hradem Diósgyör.
  • Vydejte se do nádherné ZOO Miskolc, která je v provozu i v zimních měsících. Navštívit ji můžete od 9:00 do 17:00 hodin.
  • Chcete si zvýšit hladinku adrenalinu v krvi? Zajděte si na bobovou dráhu, která se nachází v sousedství jeskynních lázní a je v provozu celoročně. Na dráze z nerezavějící oceli dosáhnete rychlosti až 42 kilometrů v hodině. Navštívit ji můžete denně od 10:00 do 18:00 hodin.
Calimbra Wellness és Konferencia Hotel **** Superior

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel **** Superior

Bencések útja 9-11 , Miskolc
Maďarsko

Provozuje společnost:
Aura Gold kft IČ: 14002627-2-05


00 36 46/ 799 200

calimbra@calimbrahotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná