Dopřejte si úžasný pobyt v hotelu Park Inn by Radisson Budapest ****. Těšte se na výbornou snídani, stylové prostředí a Budapest Card, která promění vaši dovolenou v nezapomenutelný zážitek. Dítě do 6 let zdarma.
Dopřejte si úžasný pobyt v hotelu Park Inn by Radisson Budapest ****. Těšte se na výbornou snídani, stylové prostředí a Budapest Card, která promění vaši dovolenou v nezapomenutelný zážitek. Dítě do 6 let zdarma.

Ubytování ve stylovém hotelu v obchodní čtvrti Budapešti

Park Inn By Radisson Budapest **** otevřený v roce 2012 stojí v severní části Budapešti a je tím pravým místem, odkud můžete každý den podnikat výlety po hlavním městě Maďarska, Visegrádu nebo Budínských vrších.

Ubytováni budete v prostorných moderně zařízených pokojích, které se nesou v duchu minimalistického designu, veselých barev a komfortních materiálů. Všechny mají sociální zařízení s fénem, trezor, širokoúhlou LED TV, individuálně nastavitelnou klimatizaci a potřeby pro přípravu čaje a kávy.


Hotel se těší velmi dobrému hodnocení zákazníků, na portálu Trip Advisor má hodnocení 8 z 10.


V restauraci si pochutnáte na tradičních maďarských specialitách i na pokrmech z mezinárodní kuchyně. V prostorách lobby naleznete bar, kde si dle libosti dejte na závěr dne koktejl nebo kvalitní maďarské víno. Hotel se také může pochlubit podzemním parkovištěm, fitness centrem a terminálem pro samostatný check in.


Objevujte město s Budapest Card

Co je Budapest Card?

Slevová karta města, která vám přinese spoustu výhod. Zdarma máte např. přepravu po Budapešti v prostředcích BKK Public Transport, vstup do lázní Sv. Lukáše a Národního muzea.

Dále karta obsahuje slevy na segway, do restaurantu a mnohé další.


Perla Maďarska: Budapešť

  • Navštivte starobylé historické památky, jako budovu Parlamentu Országház, Rybářskou baštu, Baziliku sv. Štěpána nebo Řetězový most .
  • Budapešti se "město lázní" nepřezdívá jen tak, v současné době zde najdete 15 veřejných termálních lázní.

    Navštivte tradiční Vánoční trhy v Budapešti, které zahrnují jak stánky s občerstvením a vhodnými dárky pro vaše blízké, tak koncerty a laser show. Nejstarší a nejkrásnější trhy najdete na náměstí Vorosmarty v srdci města, kde budou probíhat od 11.11. 2016 do 1.1.2017.


Hotel Park Inn by Radisson Budapest ****

Hotel Park Inn by Radisson Budapest ****

Szekszárdi utca 16-18 , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
MAD-Hotel és Iroda Kft. IČ: 01-09-921615


+ 36 1 688 4900

reservations.budapest@rezidorparkinn.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná