Zažijte klidnou dovolenou v lázeňském městečku Kehidakustány a ubytujte se v Liliom Apartman Kehida pouhý 1 km od termálních lázní Kehida Thermal Spa a 15 km od oblíbeného jezera Hévíz. Pro děti je zde dětský koutek.
Zažijte klidnou dovolenou v lázeňském městečku Kehidakustány a ubytujte se v Liliom Apartman Kehida pouhý 1 km od termálních lázní Kehida Thermal Spa a 15 km od oblíbeného jezera Hévíz. Pro děti je zde dětský koutek.

Ubytování v klidné lokalitě

Pokud toužíte po klidné dovolené plné odpočinku, vyražte do městečka Kehidakustány a ubytujte se v Liliom Apartman Kehida. Ubytováni budete v komfortně zařízených pokojích, jejichž součástí je klimatizace, TV/SAT, mikrovlnná trouba a vlastní sociální zařízení s toaletou a sprchou nebo vanou.

V restauraci se těšte na tradiční i mezinárodní speciality, včetně italských pizz a hamburgerů. Veškeré pokrmy jsou připravovány z kvalitních a čerstvých surovin.

Léčivé a zážitkové lázně o rozloze 2 400 m²

Načerpejte novou energii v léčivých a zážitkových lázních Kehida Thermal Spa, které se nachází pouhý 1 km (10 minut chůze) od apartmánu.

Těšte se na třípodlažní areál ve středomořském stylu s atrakcemi, na kterých nezažijete nudu.

Najdete zde 13 bazénů, 94 m dlouhý tobogán, kamikaze a venkovní bazény s teplotou vody 34 - 36 °C. Pro rodiny s menšími dětmi je zde k dispozici dětské brouzdaliště a vodní skluzavky.

Voda v těchto lázních vyniká mezi ostatními maďarskými lázněmi složením, je bohatá na vápník, magnesium, vodík, uhličitany a zajišťuje tak dokonalý odpočinek.

Nejoblíbenější termální jezero v Maďarsku

Přibližně 15 km (cca 30 minut jízdy autem) od apartmánu se nachází nejoblíbenější termální jezero v Maďarsku - Hévíz. Jezero o rozloze 4,4 ha s léčivými účinky, kolonádou, zahradami a dalšími lázeňskými atrakcemi je označeno za národní přírodní památku. Celodenní vstupné zakoupíte za výhodnou cenu 4 500 HUF (cca 450 Kč).

Zajímavosti v okolí

Pokud si budete chtít dát pauzu od koupání, můžete se vydat na průzkum okolí. Která místa stojí za vidění?

  • Balatonszentgyörgy (30 km) s loveckým zámkem CsillagVár, který má unikátní tvar hvězdy. Dalším lákadlem je expozice voskových figurín.
  • Keszthely (24 km) je město plné historie (zámek Keszthely, klášter, radnice a spousta muzeí - muzeum mučení, muzeum cukrářství, ...).
  • Zalaszántó (21 km) s buddhistickou stupou z roku 1992 se stromem života a relikvií Buddhy.
Liliom Apartman Kehida

Liliom Apartman Kehida

Liliom utca 28 , Kehidakustány
Maďarsko

Provozuje společnost:
FA REST KH BAU Kft. IČ: 20-09-075137


+36 30 223 8633

lilivendeghazkehida@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování