Poznejte historickou Šoproň, navštivte známé termální lázně Hegykö, nebo neomezeně relaxujte v prvotřídním wellness s bazény, saunami, parní lázní a fitness v zámeckém hotelu Szidónia Manor House ****.
Poznejte historickou Šoproň, navštivte známé termální lázně Hegykö, nebo neomezeně relaxujte v prvotřídním wellness s bazény, saunami, parní lázní a fitness v zámeckém hotelu Szidónia Manor House ****.

Luxusní dovolená v unikátním zámeckém hotelu Szidónia ****

Zámecký hotel Szidónia Manor House **** je překrásný čtyřhvězdičkový hotel, který je situován v prostorách historického zámku ze 17 století. Hotel je také obklopen nádherným okolním parkem a nabízí veškerý zámecký komfort.

Ubytování v pokojích superior si zamilujete díky jedinečným dřevěným interiérům i jejich romantické atmosféře. Samozřejmostí je pak vlastní sociální zařízení pokojů i všude dostupné WiFi připojení.

V hotelové restauraci Valentin se můžete těšit na bohaté snídaně a večeře formou bufetu nebo tříchodového menu. Ochotný personál také nabídne nejrůznější ochutnávky jídel a pokrmů. Objevovat můžete jak skvělá Maďarská vína, tak speciality místní kuchyně.

Kromě restaurace je součástí hotelu také koktejlový bar a kavárna.

Prvotřídní wellness s bazény k vašim službám

Jedinečný zážitek a skvělý odpočinek v jednom si dopřejete v hotelovém Vital spa. To pro své hosty nabízí vnitřní plavecký i zážitkový bazén, finskou a bio saunu i parní lázeň s aromaterapií.

Za příplatek máte možnost využít i další nabídku wellness, jako jsou různé druhy masáží, aromatické koupele nebo zkrášlující procedůry

Díky hotelovému fitness, kde se můžete protáhnout nebo si zajezdit na rotopedu a přilehlému wellness baru už k dokonalosti opravdu nic nechybí.


Hotel Szidónia Manor House **** je díky své původní architektuře a interiérům po právu členem Sdružení rakouských a maďarských zámků, i držitelem mnoha ocenění, jako jsou například ceny World Luxury Hotel Awards 2015 a Traveller's choice 2016, vyhlašovaná cestovatelským portálem TripAdvisor.


V přilehlém parku a okolí se pak můžete věnovat mnoha činnostem, ať už to budou romantické procházky, rybaření či jízda na kole.

Na výlet do Šoproně, lázní Hégyko nebo Vídně

Šoproň (25 km) je krásné historické město, které se těší velké oblibě turistů. Poté co si projdete centrum města s množstvím synagog, kostelů a dalších památek, vydejte se k Neziderskému jezeru, které je zapsané na seznamu přírodních památek UNESCO.

Ještě blíže máte oblíbené termální lázně Hegykő (13 km/15 minut jízdy od hotelu), kde si užijete mnoho vnitřních a venkovních bazénů i atrakcí spolu s jedinečnou termální vodou. Lázně jsou otevřené každý den od 9:00 do 17:00 hodin a celodenní vstupné pro dospělého stojí cca 5 €.

Za kulturou můžete vyrazit i do nedaleké Vídně (95 km) či Bratislavy (85 km).Asi po hodině jízdy narazíte na populární lázeňské město Mosonmagyaróvár.Za vidění stojí i blízký zámek ve Esterházy Fertöd s psaným průvodcem v češtině.

Szidonia Manor House ****

Szidonia Manor House ****

Röjtöki út 37 , Röjtökmuzsaj
Maďarsko

Provozuje společnost:
Kastélyszálló-Szidonia Röjtökmuzsaj Kft. IČ: 08-09-010248


06 99 544 810

szidonia@szidonia.hu

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování