Dopřejte si jedinečný pobyt v hotelu Wesselényi Györ ***. Kromě vstupu do místních termálů a do ZOO vás v některých variantách čeká navíc ještě gurmánská večeře na přivítanou i na rozloučenou.

O ubytování

Hotel Wesselényi *** se nachází v klidné části lázeňského města Györ, jen 3 minuty chůze od centra. Hlavním lákadlem Györu jsou místní termální lázně Rába Quelle (1,6 km), okouzlí ale i krásnými historickými památkami, zajímavými atrakcemi a vynikající gastronomií.

Při procházce městem se nezapomeňte zastavit u Biskupského paláce (1,3 km) ze 14. století a baziliky Nanebevzetí Panny Marie (1,3 km), jejíž historie údajně sahá až do 11. století. Pokochat se zde můžete vzácnými uměleckými díly, včetně pozlacené helmy svatého Ladislava nebo obrazu Madony. Podívejte se také na Széchenyiho náměstí (1,2 km), kde najdete Muzeum Jánose Xantuse s expozicemi věnovanými umění, medicíně, vlastivědě a dalším disciplínám, Muzeum lékárnictví nebo krásný kostel svatého Ignáce. Pokračovat můžete do zoologické zahrady Xantus János (3,4 km) se vzácnými bílými tygry.

Pokud si rádi užíváte rozmanitost kultur, budete mít ideální příležitost - Györ totiž leží nedaleko slovenských i rakouských hranic. Na výlet si tak můžete zajet třeba do Bratislavy, od které budete cca hodinu autem, nebo navštivte Neziderské jezero (75 km), které je z větší části v Rakousku, z menší v Maďarsku. Kromě Balatonu jde o jediné velké stepní jezero v Evropě. Jezero a okolí má status národního parku a je chráněné i jako památka UNESCO. Na břehu jezera najdete i písečné pláže, mola a majáky, budete se tak cítit jako u moře.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí nebo 2 jednolůžky televizí, psacím stolem a minibarem. Některé pokoje mohou mít také posezení s křesly. Nechybí vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC. Pokoj neumožňuje přistýlku.

Pokoj Deluxe je prostornější, zahrnuje spací zónu s manželskou postelí a obývací zónu s televizí a rozkládací pohovkou, která poslouží i jako přistýlka. K vybavení patří také minibar a koupelna se sprchovým koutem a WC.

Pokoj Suite se skládá ze 2 propojených místností, v ložnici najdete manželskou postel, šatní skříň a televizi, v obývacím pokoji je potom posezení s rozkládací pohovkou. Na té je možné ustlat přistýlku až pro 2 osoby. Samozřejmostí je minibar a koupelna se sprchou a WC.

Na čem si pochutnáte?

O přípravu vaší polopenze se postará italská restaurace, která je přímo součástí hotelu. Snídaně se zde servírují ve formě oblíbeného bufetu se slanými i sladkými pokrmy a večeře jsou o 2 chodech. Můžete si vybrat, zda preferujete antipasto (předkrm) a hlavní chod, nebo hlavní chod a dezert. Výjimkou je neděle, kdy se namísto večeře servíruje oběd od 12:00 do 15:00 hodin.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem vyrazte do místních lázní Rába-Quelle, které nedávno prošly rozsáhlou rekonstrukcí. Těšit se můžete na bazény plné termální vody, 32 metrů vysokou tobogánovou věž, dvoupatrový dětský svět, saunový svět s různorodými saunami, krásnou promenádu a další atrakce.

Wesselényi Hotel Győr ***

Wesselényi Hotel Győr ***

Wesselényi u. 3. , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Steiner-Nagy Kft. IČ: 11121684-2-08


+36 96 510 040

hotel.wess@t-online.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 14 250 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
1,8 km
Zastávka
0,4 km