Maďarský hotel Kikelet Club *** leží jen 500 metrů od unikátních jeskynních lázní. Těšte se na komfortní ubytování, chutnou polopenzi, neomezený vstup do wellness s bazény a vířivkou a půjčení kol. Dítě do 6 let zdarma.

O ubytování

Kikelet Club Hotel *** se nachází v klidné části maďarského města Miskolc a nabízí příjemné ubytování v rustikálním stylu na úpatí pohoří Bükk. Oblíbenými výletními cíli jsou například hrad Diósgyőr (12,5 km), nádherná zahrada Népkert (6 km) obklopená klasicistními domy a zoologická zahrada (17 km). Kulturní dominantou města je Národní divadlo (7,6 km), které patří k nejstarším v dnešním Maďarsku. K návštěvě nabízí také řada muzeí, například Národní technické muzeum (17,8 km) nebo Muzeum Panonského moře (5,8 km), zaměřené na archeologické památky.

Krásy maďarské přírody můžete obdivovat v nedaleké oblasti Lillafüred (19 km) v Národním parku Bükk, kde láká k návštěvě několik veřejnosti přístupných jeskyní, vodopád a jezero Hámori, které je oblíbeným cílem milovníků rybaření. Zvláště mezi rodinami a zamilovanými páry je vyhledávaným zážitkem jízda historickým vlakem po lillafüredské úzkorozchodné železnici.

Dalším nedalekým jezerem je Csorba (12 km), kde si můžete v létě užít koupání nebo veslování, po větší část roku potom slouží také jako skvělá pozorovatelna vodního ptactva. Pokud dáváte přednost akčnější zábavě, navštivte Adventure park Miskolctapolca (450 m) kde se vyřádíte na lezeckých drahách nebo bobové dráze, popřípadě se podívejte do Avalon Parku (1,9 km), zde můžete divočit třeba na motokárách, ale i relaxovat ve wellness centru.

Zimní dovolenou v Miskolci si můžete zpestřit lyžováním ve ski areálu Bánkút (36 km) nebo návštěvou vánočních trhů. Trhy v Miskolci bývají každoročně označované za jedny z nejkrásnějších v Maďarsku, jejich součástí je i vánoční tramvaj, živé koncerty, santovský běh a další zajímavé atrakce.

Světově unikátní jeskynní lázně Miskolc Tapolca a Ellipsum Adventure jsou vzdáleny jen kousek od ubytování, v současnosti mají ale bohužel zavřeno, až do odvolání. Není ale všem dnům konec, své lázeňské areály vám otevírá hned několik okolních měst, včetně Egeru (52 km), Bogácse (52 km) nebo Demjénu (67 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. K vybavení pokoje náleží WiFi připojení, LCD televize, lednička a telefon. Můžete si vybrat, zda chcete pokoj s manželskou postelí nebo s oddělenými lůžky, v případě potřeby je možné zajistit i dětskou postýlku. Některé z pokojů mají také balkon.

Na čem si pochutnáte?

V elegantní hotelové restauraci Bonfini s letní zahrádkou si pochutnáte na specialitách maďarské i mezinárodní kuchyně. Každé ráno zde na vás bude čekat bohatý snídaňový bufet, během kterého si můžete dopřát dobrot, co jen hrdlo ráčí. Večeře mají dle obsazenosti formu vyladěného tříchodového menu, nebo bohatého bufetu.

Kde budete relaxovat?

Odpočinek máte na dosah ruky v hotelovém wellness. Zde si užijete příjemné chvíle nerušené relaxace ve vířivce nebo podpoříte svůj imunitní systém návštěvou finské nebo infračervené sauny. Den si navíc můžete zpestřit některou z široké nabídky masáží, od klasické relaxační či aromaterapeutické až po čokoládové či medové masáže.

Kikelet Club Hotel ***

Kikelet Club Hotel ***

Fenyő u. 7. , Miskolc-Tapolca
Maďarsko

Provozuje společnost:
Gold Park Kft. IČ: 11584500-2-05


00 36 46 560 160

kikelet.hotel@t-online.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km