Pobyt v hotelu Pólus ***, který najdete v klidné části Budapešti s výbornou dostupností do centra metropole. V ceně je snídaně nebo polopenze a neomezený vstup do bazénu a fitness. Platnost kupónů je do konce června.
Pobyt v hotelu Pólus ***, který najdete v klidné části Budapešti s výbornou dostupností do centra metropole. V ceně je snídaně nebo polopenze a neomezený vstup do bazénu a fitness. Platnost kupónů je do konce června.

Zažijte Budapešť s komfortem hotelu Pólus ***

Maďarská metropole je vyhledávaným cílem našich zákazníků, které láká jak nádhernou architekturou a historií, tak perfektní dostupností z Brna i Prahy.

V hotelu Pólus *** najdete pohodové ubytování plné výhod, o kterých si jinde můžete nechat jen zdát. Jednou z nich je jeho poloha - hotel se nachází jen kousíček od samotného centra Budapeště. Čeká na vás ubytování v komfortních pokojích s vlastním sociálním zařízením a wifi připojením zdarma.

Samozřejmostí je také hotelová restaurace, ve které se podávají snídaně formou bohatého bufetu. Večeři si pak můžete vybrat z obsáhlého jídelního lístku, kde naleznete jak mezinárodní, tak typickou maďarskou kuchyni. Sladké pochoutky na vás pak čekají v místní kavárně.

Nebojte se relaxovat

Každý z nás si zaslouží nějaký ten odpočinek a prostor pro nabrání nových sil. Právě proto máte přístup do krytého hotelového bazénu i fitness centra zcela zdarma!

Při společných večerech vás jistě potěší hotelový bowling, který disponuje čtyřmi dráhami a nechybí zde ani snack bar, abyste se během hry mohli občerstvit. V hotelu Pólus se o vás v každé situaci postará milý a ochotný personál.

Snadná dostupnost do centra Budapešti

Do centra města se dostanete nejpohodlněji autem, ale zkušenost z hlavních evropských měst velí využít velmi dobrou dostupnost MHD. Cesta je bez přestupu a trvá totiž pouhých 15 - 20 minut. Autobusová zastávka je hned u hotelu.

V těsné blízkosti se nachází i něco pro ženy - nákupní centrum Pólus. V něm najdete mimo jiné také supermarket Tesco a velmi pestrou nabídku nákupních a zábavních možností. V nedalekém okolí najdete také lázně Széchenyi, ZOO a další zajímavosti. 

Proč si vybrat právě Budapešť?

Budapešť je jednoznačně živé město a je známé svou bohatou historií, stejně tak jako modernou. Nechte se pohltit touto jedinečnou atmosférou i vy. Okouzlí vás například:

  • Historické památky, které připomínají zlaté časy rakousko-uherské monarchie.
  • Slavné maďarské lázně, které jsou rájem pro váš odpočinek a relaxaci.
  • Útulné kavárny a stylové bary, které dotváří jedinečnou atmosféru města.
  • Tradiční gastronomické lahůdky, víno a jiné speciality v místních restauracích.

Budapešť, město z kterého čiší historie

Maďarská metropole ležící na řece Dunaj v sobě skrývá bohatou historii i velké množství atrakcí. Ne nadarmo se tomuto městu přezdívá "Paříž východu".

A jaké atrakce jsou ty nejlepší?

  • Tropicarium - největší mořské akvárium v Evropě. 
  • 123 termálních pramenů a nespočet lázní (Gellert, Rudas, Széchenyi...).
  • Sto let stará budova Parlamentu se 700 místnostmi
  • Plavba lodí po Dunaji.
  • Lidový park s planetáriem.
  • Královský palác na kopci Várhegy.
  • Rybářská bašta
Hotel Pólus ***

Hotel Pólus ***

Szentmihályi ut 131 , Budapest
Maďarsko

Provozuje společnost:
Aszpik Kft. IČ: 0109072686


+(36) 14 109 600

info@hotelpolus.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná