Luxusní ubytování v centru Budapešti, které uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Těšte se na bohatou polopenzi plnou tradičních maďarských chutí a vstup do wellness s nádherným výhledem. Dítě do 12 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Expo Congress Hotel**** se nachází v blízkosti centra Budapešti a pouhých pár kroků od výstaviště Hungexpo. Díky své výšce 50 m nabízí nádherné panoramatické výhledy na maďarskou metropoli. Vedle nejznámějších památek jako Budínský hrad, Rybářská bašta a budova parlamentu (9 km) je zde mnoho dalších míst, která rozhodně stojí za vidění. V nedalekém parku Városliget (4 km) najdete hrad Vajdahunyad a zoo s botanickou zahradou. Vynechat byste neměli ani vyhlášené budapešťské termální lázně Széchenyi (5 km) či Gellértovy (7 km). Do čtvrti kolem Budínského hradu a k malebným břehům Dunaje (6 km) se vypravte za památkami UNESCO.

Kde budete spát?

Zasloužený odpočinek si dopřejete v komfortně zařízeném dvoulůžkovém pokoji. Ve vybavení pokoje nechybí klimatizace, televize, WiFi připojení, minibar a vlastní koupelna. Na vyžádání lze také zapůjčit toaletní potřeby, župan, pantofle a deku navíc.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu se nachází restaurace Expo Brasserie s pestrou nabídkou tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně. Ráno si zde vychutnáte snídani ve formě bufetu. Po celý den si pak můžete vybírat pokrmy à la carte. Ve Sky baru umístěném ve 12. patře si užijete oblíbený nápoj či lehké občerstvení s nádhernými panoramatickými výhledy na celé město.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu si odpočinete ve finské sauně. Aktivní jedinci zase ocení fitness centrum.

Expo Congress Hotel **** (HotelVoucherOnline.com)

Expo Congress Hotel **** (HotelVoucherOnline.com)

Expo tér 2. , Budapešť
Maďarsko

Provozuje společnost:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 178 073 80

info@hotelvoucheronline.com

Check In
14:00 - 00:00
Check Out
5:00 - 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Částečná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
4 km
Zastávka
50 m