Zažijte jedinečný zážitek ve 4* hotelu Golden Park v Budapešti s bohatou snídaní a neomezeným vstupem do finské sauny a fitness centra. Snadná dostupnost do centra Budapešti. Platnost kupónu až do září 2017.
Zažijte jedinečný zážitek ve 4* hotelu Golden Park v Budapešti s bohatou snídaní a neomezeným vstupem do finské sauny a fitness centra. Snadná dostupnost do centra Budapešti. Platnost kupónu až do září 2017.

Užijte si rodinnou dovolenou v proslulé Budapešti

Vydejte se do Budapešti a ubytujte se ve 4* hotelu Golden Park, který je ideálním místem pro všechny, kteří touží po pohodlí. K této impozantní budově hotelu je také velmi dobrá dostupnost, nachází se jen 150 m od vlakového nádraží Keleti.

Budova hotelu je navíc stará přibližně 100 let a i přesto, že zde v roce 2002 proběhla rekonstrukce, dokázala si zachovat některé zajímavé prvky.

Pokoje hotelu jsou velmi luxusně vybavené. V každém pokoji se můžete těšit na koberec nebo dřevěnou podlahu, zvukotěsná okna, TV, trezor, telefon, WiFi připojení, vlastní sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana) a fén.

V hotelové restauraci ETNA II. se můžete těšit na snídaně formou bufetu, kde budete mít na výběr z široké škály studených a teplých pokrmů. Pokud dostanete chuť na drink či jiný nápoj, navštivte Golden bar, který se nachází hned v přízemí a je otevřený až do pozdních nočních hodin.

Navštivte lázně Veli Bej a Lukács

Lázně Veli Bej patří k nejstarším tureckým lázním ve městě. Relaxovat zde můžete v osmihranném bazénu, který je obklopen dalšími čtyřmi menšími bazény. Nechybí zde ani plavecký bazén, vířivky a nespočet saun. Ve všech bazénech je termální léčivá voda.

Hned o kousek dál se nachází termální lázně Lukács, které kromě odpočinku v léčivé termální vodě nabízí i řadu léčebných procedur.

Budapešť - město kultury, historie a termálů

Maďarská metropole na Dunaji má bohatou historii a je zařazena na seznam památek UNESCO - nejen proto je turisty velice oblíbená. V Budapešti je nemožné propadnout nudě, protože je tu spousta atrakcí a zajímavostí.

Co byste rozhodně neměli vynechat?


Navštivte tradiční Vánoční trhy v Budapešti, které zahrnují jak stánky s občerstvením a vhodnými dárky pro vaše blízké, tak koncerty a laser show. Nejstarší a nejkrásnější trhy najdete na náměstí Vorosmarty v srdci města, kde budou probíhat od 11.11. 2016 do 1.1.2017.


  • Tropicarium - největší mořské akvárium v Evropě.
  • Některý ze 123 termálních pramenů a nespočet lázní (Gellert, Rudas, Széchenyi...).
  • Sto let starou budova Parlamentu se 700 místnostmi.
  • Plavbu lodí po Dunaji.
  • Lidový park s planetáriem.
Golden Park Hotel **** (HotelVoucherOnline.com)

Golden Park Hotel **** (HotelVoucherOnline.com)

Baross tér 10 , Budapešť
Maďarsko

Provozuje společnost:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 1 477 4777

booking@goldenparkhotel.hu

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování