Nechte se hýčkat v Bellevue Wellness Hotelu Esztergom **** a užijte si dovolenou se vším všudy. Těšte se na bohatou polopenzi formou švédských stolů, welcome drink a neomezený vstup do wellness s bazény až do prosince.
Nechte se hýčkat v Bellevue Wellness Hotelu Esztergom **** a užijte si dovolenou se vším všudy. Těšte se na bohatou polopenzi formou švédských stolů, welcome drink a neomezený vstup do wellness s bazény až do prosince.

Ubytujte se v hotelu s výhledem na Dunaj a okolní přírodu

Vydejte se na pobyt plný odpočinku do klidné a tiché přírody do městečka Búbánatvölgy a ubytujte se v Bellevue Wellness Hotelu Esztergom ****, který se nachází pouhých 5 km od městečka Esztergom a 10 km od slovenských hranic.

Hosté budou ubytováni v pokojích s vlastní klimatizací, LCD TV, trezorem, telefonem, minibarem, internetem a vlastním sociálním zařízením s WC, sprchou a fénem. Z většiny pokojů je navíc nádherný výhled na Dunaj a do okolního lesa a hotelové zahrady.

V hotelové restauraci Tiffany se můžete těšit na snídaně i večeře formou bohatého bufetového stolu. Ochutnáte typické maďarské a mezinárodní speciality - polévky, hlavní chody, vegetariánské jídla, těstoviny, saláty a teplé a studené dezerty.

Po náročném dni vám přijde vhod hotelové wellness, kde si můžete zajít do zážitkového či odpočinkového bazénu, jacuzzi, finské a bio sauny, parní kabiny nebo na slunečnou terasu. Pro ty nejmenší je zde k dispozici dětský bazének.

Léčebné koupaliště Komárom a termály Patince na Slovensku

Udělejte si výlet na Slovensko na léčebné koupaliště Komárom s termální vodou, která je vhodná k léčbě onemocnění kloubů, nervů či gynekologických obtíží. Najdete zde 3 kryté, 5 otevřených bazénů a dětský svět s velkou pirátskou lodí a velkým množstvím skluzavek a prolézaček.

Za návštěvu stojí také termální koupaliště Patince, kde najdete léčivý termální pramen o teplotě 27 °C vyvěrající z hloubky až 200 metrů. Lázně patří mezi jedny z nejoblíbenějších na jižním Slovensku.

Budapešť - město kultury, historie a termálů

Maďarská metropole na Dunaji má bohatou historii a je zařazena na seznam památek UNESCO - nejen proto je turisty velice oblíbená. V Budapešti je nemožné propadnout nudě, protože je tu spousta atrakcí a zajímavostí.

Co byste rozhodně neměli vynechat?

  • Tropicarium - největší mořské akvárium v Evropě.
  • Některý ze 123 termálních pramenů a nespočet lázní (Gellert, Rudas, Széchenyi...).
  • Sto let starou budova Parlamentu se 700 místnostmi.
  • Plavbu lodí po Dunaji.
  • Lidový park s planetáriem.

Další tipy na výlet:

  • Národní Park Duna-Ipoly Nemzeti - jeden z nejvíce různorodých národních parků v Maďarsku.
  • Bazilika sv. Štepána - největší církevní stavba v Maďarsku, která dosahuje výšky 100 metrů.
Bellevue Wellness Hotel Esztergom **** (HotelVoucherOnline.com)

Bellevue Wellness Hotel Esztergom **** (HotelVoucherOnline.com)

Őrtorony u. 49. , Esztergom - Búbánatvölgy
Maďarsko

Provozuje společnost:
Online Média Zrt. IČ: 0110043988


+36 33 510 810

info@bellevuehotel.hu

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování