Odpočiňte si v nádherném Jókai Villa Hotelu **** jen kousek od břehu Balatonu v romantickém městečku Siófok. V ceně je snídaně či polopenze, lahev sektu, vstup do hotelového wellness a zvýhodněná cena do lázní Galérius.
Odpočiňte si v nádherném Jókai Villa Hotelu **** jen kousek od břehu Balatonu v romantickém městečku Siófok. V ceně je snídaně či polopenze, lahev sektu, vstup do hotelového wellness a zvýhodněná cena do lázní Galérius.

Luxusní odpočinek na břehu Balatonu

Nádherný Jókai Villa Hotel **** je postavený ve stylu romantismu a nachází se v chladném stínu platanů na pobřeží jezera Balaton, v jedné z nejkrásnějších oblastí Siófoku. Historie této úchvatné vily sahá až do roku 1895 a část svého života zde strávil i známý maďarský básník Mór Jókai, jehož jméno nyní vila nese.

Hosté budou ubytováni ve vkusně zařízených pokojích odpovídajících 4* standardu. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, fén, LCD TV, minibar a nastavitelnou klimatizaci.

Snídaně se servírují přímo ve vile, na večeře se dochází do elegantní Roxy restaurace (5 minut chůze).

Nechybí zde moderní wellness centrum, kde si můžete užít neomezenou relaxaci v saunové zóně s finskou a infra saunou, tureckou koupelí a relaxační místností. Je možné dokoupit si zkrášlovací procedury a masáže.

Zažijte pravou lázeňskou atmosféru v lázních Galérius

Dostatek odpočinku zažijete v moderním komplexu římských lázní. Najdete zde různé bazény s termální vodou, vodní atrakce, relaxační prvky a bazény pro děti. Dále pak různé druhy saun, páru i vířivku. 

Termální voda v lázních z oblasti Nagyberény vyvěrá z hloubky 1 091 m a je vhodná při léčbě pohybového ústrojí, ženských a urologických onemocnění i kožních problémů.

Balaton, obchůdky a populární lázně

V městečku Siófok na vás dýchne příjemná lázeňská atmosféra. Ke břehu největšího maďarského jezera to máte doslova pár kroků. Za teplého počasí jistě uvítáte možnost vykoupat se v Balatonu nebo vyzkoušet windsurfing.

  • Nedaleko jsou také různé obchůdky a restaurace, kde můžete posedět a užít si maďarskou kuchyni.
  • Kopcovité okolí je ideální k výletům i cykloturistice. Vrcholky vám poskytnou úžasný výhled na celou oblast. 
  • Na severní straně Balatonu se dále rozkládá známá vinařská oblast Badacsony s vyhlášeným vínem.
  • Navštívit můžete také lázně v Hévízu či si užít projížďku v podzemní jeskyni na loďkách v Tapolce.
Jókai Villa Hotel Siófok ****

Jókai Villa Hotel Siófok ****

Batthyány utca 2 , Siófok
Maďarsko

+36 84 506 798

info@jokaivilla.com

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování