Wellness pobyt nedaleko Balatonu i Hévízu a jen 2 km od lázní Kehidakustány. Ubytováni budete v luxusním hotelu Batthyány Kúria **** s polopenzí, neomezeným termálním wellness a saunami. Dítě do 6 let zdarma.

O ubytování

Hotel Batthyány Kúria **** se nachází v poklidné vesničce Zalacsány a je skvělým místem na relaxační dovolenou. Tvoří jej krásná zámecká budova uprostřed velké zahrady s bazénem a lázeňskou částí s léčivou termální vodou.

V blízkém Hévízu (10 km) najdete slavné termální jezero se stejným názvem, které je zároveň největším přírodním jezerem s léčivou vodou na světě. Vodu i bahno z jezera využívají i místní lázně k různým ozdravným procedurám. Prohlédnout si v Hévízu můžete i Kostel svatého Ducha, která zaujme unikátní architekturou a modrou fasádou, Farmářský trh, kde můžete ochutnat vynikající maďarské speciality, nebo malebnou lázeňskou promenádu.

V dalším nedalekém lázeňském městě Keszthely (15 km) můžete navštívit zámek Helikon, jehož součástí je i muzeum aristokratického životního stylu. Pokud se rádi vydáváte za poznáním, navštivte i další zajímavá muzea, například muzeum marcipánu, hraček či vozů Cadillac. Vynechat samozřejmě nesmíte ani návštěvu jezera Balaton (19 km), na jehož břehu město Keszthely najdete. Tzv. Maďarské moře je rájem pro všechny milovníky vody a vodních sportů a jeho okolí nabízí spoustu příležitostí k pěším i cyklistickým výletům.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji v historickém stylu. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, trezorem, telefonem a vlastní koupelnou s fénem a kosmetikou.

  • Pokoje Standard jsou umístěné v přízemí a prvním patře, měří 20-25 m² a neumožňují přistýlku, jsou tedy vhodné maximálně pro 2 osoby.

  • Pokoje Superior jsou vhodné pro hosty, kteří si potrpí na vyšší komfort. Oproti variantě Standard jsou výrazně prostornější (30-35 m²), včetně větší koupelny. Do pokoje je možné umístit přistýlku.

  • Pokoje Suite jsou ideální pro rodiny či skupiny přátel, dělí se totiž na samostatnou ložnici a obývací pokoj, kam se dají umístit 2 přistýlky. Celkově tak ubytují až 4 osoby. Z nabízených variant jsou také největší, měří 38-40 m².

Na čem si pochutnáte?

V elegantní restauraci se servírují lahodné pokrmy maďarské i mezinárodní kuchyně včetně jídel pro vegetariány, celiaky a diabetiky. V letní sezóně se na terase pořádají grilovací večery. Osvěžující nápoj, vynikající kávu či lehké občerstvení vám rádi připraví v hotelovém baru.

Kde budete relaxovat?

V luxusním wellness centru, které se nachází v hotelu Batthyány Kastélyszálló **** (cca 200 metrů od ubytování), si můžete odpočinout v termálním krytém i venkovním bazénu, vířivce, sauně nebo páře. Dopřejte si také různé druhy masáží, zábaly či aromatické koupele. Zahrát si zde můžete i vodní šachy. Termální voda v bazénu uvolňuje stres, zmírňuje nervozitu i nespavost. Stejně jako voda v lázních Kehidakustány (3 km) i voda v hotelovém bazénu pomáhá zmírnit astma, alergii a léčí gynekologické nemoci, neplodnost a onemocnění pohybového ústrojí.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraveno venkovní hřiště a dětský koutek.

Něco navíc

Zámecký hotel nabízí mnoho možností pro sportovní a volnočasové vyžití. Najdete zde fitness centrum, tenisové kurty a hřiště na plážový volejbal. Pro fanoušky golfu je připraveno špičkové zázemí pro golf, minigolf i footgolf.

Batthyány Kúria & Golf Resort ****

Batthyány Kúria & Golf Resort ****

Csány László u. 24. , Zalacsány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sghthermál Kft. IČ: 5510-113-20


+36 20 968 1132

info@wellnesskastely.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
11 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
30 km